Dualar Şehitlerimize

Okuduğunuz haber
YENİDEN REFAH İDDİALI!

Solmazlar'dan Bayram kutlaması

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yeniden Refah iddialı!

Yeniden Refah iddialı!

Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinin startını Yozgat’ın önemli ilçelerinden birisi olan Boğazlıyan ilçesinde düzenlediği bir dizi etkinlik ile verdi.

SİYASET      20 Nisan 2023 - 17:38     0

Yeniden Refah iddialı!

Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinin startını Yozgat’ın önemli ilçelerinden birisi olan Boğazlıyan ilçesinde düzenlediği bir dizi etkinlik ile verdi.

Boğazlıyan ilçe teşkilatı tarafından hazırlanan programlara milletvekili adayları Nihat Kayhan, İlyas Güler ve Yaşar Demir katıldı.

Boğazlıyan İlçe Başkanı Serdar Gülşen ve yönetim kurulu üyeleri nezaretin hazırlanan programda milletvekili adayları gün boyunca ilçenin bütün cadde ve sokaklarını tek tek gezerek, esnaf ziyaretinde bulunarak, karşılıklı sohbet ettiler.

İŞ ADAMI HANİFİ KIZILTAŞ İFTAR VERDİ

Boğazlıyan halkı ile samimi temaslar kuran İlçe Başkanı Serdar Gülşen ve yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adayları Nihat Kayhan, İlyas Güler ve Yaşar Demir gün boyu yaptıkları ziyaretlerin ardından Yeniden Refah Partisi İl başkan yardımcısı ve Yozgat’ın tanınmış simalarından İş İnsanı Hanifi Kızıltaş tarafından verilen iftar sofrasında bir araya geldiler.

Serkan Tokmakçı’nın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğinin ardından milletvekili adayları Nihat Kayhan, İlyas Güler, Yaşar Demir, Hanifi Kızıltaş ve ilçe başkanı Serdar Gülşen yapmış oldukları konuşmalarda katılımcılara teşekkür ederek, “Yeniden Refah Partisi ailesi olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerinin startını Yozgat’ın en önemli ilçesi Boğazlıyan’ımızdan verdik. Boğazlıyanlı hemşerilerimiz bizleri bağrına bastı. Boğazlıyan halkımıza teşekkür ederiz” dediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor