Rehavete yer yok!

Okuduğunuz haber
YENİ STADYUM YENİ KOMPLEKS!

Stadyum sil baştan

Anasayfa   /    Güncel    /    Yeni stadyum yeni kompleks!

Yeni stadyum yeni kompleks!

MHP Milletvekili Ethem Sedef, Şehir Stadyumu'nun tadilatına yönelik eleştirileri Meclis gündemine taşıdı ve Yozgat kamuoyunun yeni bir tesis isteğini dile getirdi.

GÜNCEL      10 Haziran 2020 - 17:56     0

Yeni stadyum yeni kompleks!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef Yozgat spor kamuoyunun stadyumun tadilatına yönelik yaptığı eleştirilere kayıtsız kalmadı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yazılı bir soru önergesi sunan ve Yozgat stadyumunun yenilenme projesinin Yozgatlı vatandaşın beklentisini karşılamadığını kaydeden Sedef, “50 yıl öncesi teknolojisi ile yapılmış, ekonomik ömrünü neredeyse tamamlamış, önemli bir bütçe ayrılarak Yozgat Şehir Stadyumunun yenilenmesi vatandaşlarımızın beklentileri karşılamamaktadır” dedi.

YENİ STADYUM BÖLGEYE HİTAP EDER

“Yozgat’a yeniden bir şehir stadyumu yapılması gereklidir” diyen Sedef, şunları kaydetti; “Yozgat’a yapılacak olan stadyumu sadece Yozgatspor’un kullanacağı bir saha olarak düşünmemek gerekir. İç Anadolu ve Türkiye’nin tam ortasında ulaşımı kolay bir şehir. Federasyonun yapacağı birçok organizasyona ve çevre illerde sahası kapanan takımlara ev sahipliği yapabilir. Yapılacak olan tesis normlara uygun düşünülürse Yozgat’ımıza ekonomik açıdan da ciddi katkı sağlayabilir. Mevcut saha yerinde bırakılarak amatör ligin hizmetine verilebilir. Şehir dışında yeni bir spor kompleksi Yozgat’ın ekonomisine de katkılar sağlayacağı konusunda kamuoyunda kanaat oluşmuş ve Yozgatlı hemşerilerimiz Modern Yeni Bir Stadyum yapılmasını istemektedir.”

TADİLAT DEĞİL YENİSİ

Yozgatspor 1959 FK’nın  bu sezon 3. Lig 3. Grupta mücadele verdiğini anımsatan Sedef, “Sosyal etkinliler açısından ciddi eksiklik yaşayan Yozgat’ımız da gençlerimizin kötü alışkanlıklara eğilimini engelleyen önemli etkinliklerin başında futbol gelmektedir.  Takımımız Bölgesel Amatör Ligden 3. Lige yükseldiğinde şehir merkezimizde bulunan stadyumun takımın ihtiyaçlarını ve 3. Lig şartlarını karşılamadığı Futbol Federasyonu tarafından da tespit edilmişti. Şehir Stadyumunun eksiklikleri Yozgat Ziyaretlerinde Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyefendiye bizzat Yozgatlı hemşerilerimiz tarafından iletilmişti. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 33 milyon TL bütçe ile Yozgat Şehir Stadyumunun yenileneceği kamuoyuna açıklandı. Sayın Kasapoğlu, Yozgat Şehir Stadyumunun tadilat yapılarak yenilenmesi yerine, hemşerilerimiz ve Yozgatlı futbol severlerin beklentisi haline gelmiş yeni, modern bir stadyum yapımı planlanmakta mıdır?” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor