Yozgat'a güneş santrali

Okuduğunuz haber
YENİ ÇELTEK YOZGAT'I UNUTTU!

Sorgun'da işçi eylemi!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yeni Çeltek Yozgat'ı unuttu!

Yeni Çeltek Yozgat'ı unuttu!

Osman Coşkun’un müdürlükten gitmesi Şirketin Yozgat’a bakışını tamamen değiştirdi.

GÜNCEL      03 Ocak 2020 - 17:56     0

Yeni Çeltek Yozgat'ı unuttu!

Sorgun ilçesinde uzun yıllardır faaliyet göstermesine rağmen ne Sorgun’a ne de Yozgat’a sosyal, kültürel eğitim ve sportif manada tek kuruşluk faydası bulunmayan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri, Osman Coşkun’un genel müdürlük yaptığı dönemlerde bu konularda altın çağını yaşadı. Sorgun’a 20 derslikli bir okul kazandıran, Yozgat ve Sorgun’da birçok eğitim kurumu ve camilere kömür yardımı yapan, bunun yanı sıra özellikle spora büyük destekleri bulunan Osman Coşkun’un görevi bırakmasının ardından Yozgat’a yine şaşı bakmaya başladı. 

Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü görevini 1 Kasım 2011 ile 1 Temmuz 01 Kasım tarihleri arasında yürüten Dr. Osman Coşkun’un gidişi şirketin Sorgun ve Yozgat’a olan tüm katkılarını kesmesine neden oldu. 
ŞİRKET KABUK KIRDI
Milletvekilliği döneminde bazı açıklamaları ile Türkiye gündemine oturan, ardından getirildiği Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü görevinde tam bir başarı hikayesi yazan Osman Coşkun, yıllarca zarar eden şirketin kısa sürede kar eden bir kuruluş olmasına zemin hazırladı. Şirketin kabuğunu kırarak sosyal, kültürel faaliyetlere destek veren, eğitime ve spora yatırım yapan bir duruma gelmesini sağlayan Coşkun, görev yaptığı süre boyunca Şirketin imkanlarından neredeyse hiç yararlanamayan Yozgat ve Sorgun ilçelerinin hakkını almasını sağladı. Camilere ve Kuran kurslarına kömür yardımı yaptıran, kendi çabaları ile teknolojik buluş yapmaya çalışanları teşvik eden Coşkun, özellikle amatör spor kulüplerine omuz çıkarak büyük alkış topladı. 
COŞKUN GİTTİ DESTEK BİTTTİ
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü görevini yürüttüğü 5 yıl içerisinde yaptığı çalışmalarla siyasileri bile gölgede bırakan Osman Coşkun’un gidişi Yozgat açısından çok büyük kayıpları da beraberinde getirdi. Özellikle spor kulüplerinin öksüz kalmasına neden olan bu gidiş sonrasında Şirket Yozgat ve Sorgun’a olan yatırımlarını yok denebilecek ölçüsüne getirmesi, Coşkun’u fazlasıyla aranmasına zemin hazırladı. Bu gidiş kimsenin faydasına olmadı. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor