Ak Parti'ye ilçelerde şok!

Okuduğunuz haber
YENİ BAŞKAN CELAL KÖSE

Seçim kavgası kanlı bitti

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yeni Başkan Celal Köse

Yeni Başkan Celal Köse

Yozgat halkı tercihini daha önceki 3 seçimde olduğu gibi Ak Parti'den yana kullandı. Celal Köse şehrin yeni Belediye başkanı oldu.

SİYASET      31 Mart 2019 - 21:22     0

Yeni Başkan Celal Köse

Yozgat’ın yeni başkanı kesin olmayan sonuçlara göre Celal Köse oldu. Toplamda 55 bin seçmenden 50 bin’e yakınının sandık başına gittiği seçimlerde mevcut başkan bağımsız aday Kazım Arslan’la müthiş bir yarışa giren Celal Köse Yozgat’ta Ak Parti geleneğini sürdüren üçüncü başkan oldu. Daha önce Yusuf Başer’in iki, Kazım Arslan’ın bir dönem başkanlık yaptığı Yozgat’ta Celal Köse’nin sergileyeceği performans merakla bekleniyor. İktidarın kendisine sağladığı güçle şehrin kaderini değiştirecek projelere imza atması beklenilen Köse’nin bunun için yeterli bir ekip kurması gerekecek.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor