Konserde AÇIKEL rüzgarı

Okuduğunuz haber
MUHTARLIK HİZMET KAPISI

Hayaller gerçek olsun

Anasayfa   /    Siyaset    /    Muhtarlık hizmet kapısı

Muhtarlık hizmet kapısı

Karatepe Mahallesi muhtar adayı İhsan Dalgıç, basın mehsuplarına seçilmesi halinde yapacağı projelerini anlattı.

SİYASET      07 Mart 2024 - 15:29     0

Muhtarlık hizmet kapısı

Karatepe Mahallesi muhtarlık yarışının en renkli simalarından biri olan Umut Döner sahibi İhsan Dalgıç, basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Mahallesi için hazırladığı projeleri ve çalışmalarını basın mensuplarına anlatan Dalgıç, Karatepe Mahallesi’nin özlediği değere kavuşacağını iddia etti.

Umut Döner sahibi Karatepe Mahallesi muhtar adayı İhsan Dalgıç, basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

DALGIÇ PROJELERİNİ ANLATTI

İşyerinde azaların da katıldığı yemekte Dalgıç, 31 Mart seçimlerinin tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti. Her alanda olduğu gibi siyasette de değişimlerin demokrasinin bir gereği olduğunu ve mutlak suretle Karatepe Mahallesi için de bir değişimin gerekli olduğuna vurgu yapan Dalgıç, “Biz hizmet için göreve talip olduk. Bizden önce görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Kimseye şunu eksik yaptı, bunu fazla yaptı gibi bir üslup takınmadan biz kendi yapacaklarımızı mahalle sakinlerimize anlatmaya çalışıyoruz. Mahallemizin tüm eksikliklerini, sakinlerimizin tüm beklentilerini tek tek sıraladık. Bazı konularda henüz seçimi kazanmadan neler yapabileceklerimizi gösterme çabası içerisinde olduk. Özellikle eğitim konusuna önem verdiğimizi, mahalemizde eğitim gören maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize, atık toplamadan elde edeceğimiz gelirlerle destek olacağımızı belirtmek isterim. Bu ve bunun gibi insana dokunan, çözüm odakları çalışmalarla muhtarlık dönemimizde görevimizi layıkıyla yerine getirmenin çabasını sergileyeceğimizin bilinmesini isterim. Katılımlarımızdan dolayı siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor