Memura bayram ikramiyesi verilmeli

Okuduğunuz haber
BOZOKSPOR'A SÜPER KARŞILAMA

Ziyarete sıkı güvenlik

Anasayfa   /    Spor    /    Bozokspor'a süper karşılama

Bozokspor'a süper karşılama

Erzincan Aksarayspor'u deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Bozokspor'a şehre dönüşünde muhteşem bir karşılama yapıldı. Gece geç saatlere kadar süren, havaai fişek gösterileri ile renklenen kutlamada taraftar şehri Şampiyon Bozokspor tezahüratları ile inletti.

SPOR      25 Mart 2024 - 16:44     0

Bozokspor'a süper karşılama

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve bir önceki hafta Bingöl’de yaşanan onca çirkin olaya rağmen bu yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor’a Erzincan dönüşü muhteşem bir karşılama yapıldı. Erzincan Aksarayspor’u deplasmanda 2-1 yenerek hedefine bir adım daha yaklaşan takımını şehir girişinde konvoylarla karşılayan caddeleri ‘Şampiyon Bozokspor’ tezahüratları ile inleten taraftar, Yönetim, teknik ekip ve futbolcular, hak edilmiş şampiyonluğu kimseye bırakma niyetlerinin olmadığını Ramazan gecesi verdikleri birliktelik tablosu ile göstermiş oldular.  

Hvai fişeklerle süslenen karşılama sırasında futbolcuları bağırlarına basan taraftarın bu coşkusuna Ak Parti Belediye Başkan adayı ve Bozokspor Kulübü Başkanı Celal Köse, Yöneticiler de ortak oldular. Oyuncuları canı yürekten kutlayan ve sahadan bir kez daha galibiyetle ayrılarak şampiyonluk hedefine yaklaştırdıkları için tebrik eden  Belediye Başkan adayı ve Bozokspor Kulübü Başkanı Celal Köse, taraftara karşılama için teşekkür etti. Yozgat Belediyesi Bozokspor'un sezonun ilk gününden itibaren şampiyonluk yolunda ilerlediğini ve aldığı sonuçlarla, oynadığı futbolla da bunu hak ettiğini belirten Köse, buna kimsenin mani olamayacağına sözlerine ekledi. Takım otobüsünü konvoylarla karşılayan ve kulüp binasına kadar eşlik eden taraftarın coşkusu ve birlikteliği Yozgat'ın şampiyonluğa olan inancının da göstergesi oldu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor