Gözler Play-Off maçlarında

Okuduğunuz haber
YAZIK OLDU SORGUN'A!

23 Nisan dönüm noktasıdır

Anasayfa   /    Spor    /    Yazık oldu Sorgun'a!

Yazık oldu Sorgun'a!

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı Beşiktaş'a yenilerek Efeler Ligi'ne çıkma şansını kaçırdı.

SPOR      21 Nisan 2019 - 20:00     0

Yazık oldu Sorgun'a!

Sorgun Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Efeler Ligi’nin kapısından döndü. 1’inci etap maçlarını 7 puanla birinci sırada bitiren ve Kayseri’de oynanan maçlara Beşiktaş, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Palandöken takımları ile birlikte katılma biletini alan Sorgun Belediyespor ayağına gelen fırsatı son iki maçta aldığı yenilgilerle kaçırdı. Final etabına Palandöken Belediyespor’u 3-0 yenerek muhteşem bir başlangıç yapan ekibimiz daha sonra ilk etapta yendiği Bursa Büyükşehir Belediyespor takımına dün oynanan maçta 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuca rağmen grupta 4 puanla ikinci sırada son güne giren ekibimiz final maçında Beşiktaş karşısında başa baş bir mücadele sergilemesine rağmen rakibine 3-1 yenilerek Efeler Ligi’ne çıkmayı başaramadı. Bu sonuçların ardından; puan cetvelini ilk iki sırada tamamlayan Bursa BBSK ve Beşiktaş takımları, Efeler Ligi‘ne yükselen takımlar oldular.

Müsabaka öncesi TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’ye organizasyona katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a Kayseri temalı tablo ve Kayseri bölgesi Uluslararası Hakemi İsmail Yıldırım’a da teşekkür plaketi takdim etti.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde; Bursa BBSK takımına birincilik kupasını; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; madalyalarını ise;  Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu verdi. Beşiktaş’a ise ikincilik kupasını; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş madalyalarını ise; MHGK Başkanı Aziz Yener ve Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor