Çekerek her mevsim üretiyor

Okuduğunuz haber
YAŞLI ÇİFT YANGIN KURBANI

Yozgatspor puanı hatırladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Yaşlı çift yangın kurbanı

Yaşlı çift yangın kurbanı

Şefaatli ilçesinde tek katlı evlerinde ikamet eden 80 yaşındaki Şahin çifti sobadan çıkan yangın sonrasında hayatını kaybetti.

GÜNCEL      21 Subat 2021 - 16:53     0

Yaşlı çift yangın kurbanı

Şefaatli ilçesi Kale Mahallesi'nde ikamet eden Bekir ile Melek Şahin çifti, sobadan çıkan yangın sonrasında hayatını kaybetti.  Yaşlı çiftin evinden dumanlar yükseldiğini gören komşuları durumu itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri alevleri söndürdükten sonra çatısı ve duvarı çöken eve girdiklerinde yaşlı çiftin cansız bedeniyle karşılaştı.80 yaşındaki Şahin çiftinin cesetleri küle dönen evden çıkartılarak otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor