Celal Doğru'yu kaybettik

Okuduğunuz haber
YASAKTA KUMARA CEZA YAĞDI

Kahrolsun İsrail!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yasakta kumara ceza yağdı

Yasakta kumara ceza yağdı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 2 Mayıs-9 Mayıs tarihleri arasında yasak olmasına rağmen kahvehane ve kıraathanelere yönelik yaptığı baskınlarda ceza yağdırdı.

GÜNCEL      09 Mayis 2021 - 21:26     0

Yasakta kumara ceza yağdı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 2 Mayıs-9 Mayıs tarihleri arasında yasak olmasına rağmen kahvehane ve kıraathanelere yönelik yaptığı baskınlarda ceza yağdırdı. 4 işyerine yapılan baskında alınan tedbirlere aykırı hareket ettiği tespit edilen 34 şahsa kişi başı 3.150 TL olmak üzere  toplam 107.100 TL idari para cezası kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede şu görüşlere yer verildi:

2-09 Mayıs tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizce Kumar oynatılan yerlere ve Covid-19 tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehane, kıraathane gibi yerlere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Ellerin direk temas ettiği ve bulaşma riskini arttıran okey taşları ve iskambil kağıtlarıyla oynanan her türlü oyunun yasak olmasına rağmen bu kurallara uymayan, tedbirlere aykırı şekilde faaliyet yürüten il merkezinde 4  farklı işyeri ile alakalı yapılan çalışma neticesinde ilgililer hakkında tutanak tanzim edilerek işyerlerinde  bulunan ve alınan tedbirlere aykırı hareket ettiği ekiplerimizce tespit edilen toplam 34 şahsa kişi başı 3.150 TL olmak üzere  toplam 107.100 TL idari para cezası uygulanmıştır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor