Can kaybı artıyor

Okuduğunuz haber
YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ

Yola çıkmayın uyarısı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yaraları birlikte sarıyoruz

Yaraları birlikte sarıyoruz

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 10 ildeki depremzedeler için Yozgat Valiliği koordinesinde toplanan yardım malzemelerini taşıyan bir tır daha yola çıktı.

GÜNCEL      07 Subat 2023 - 00:49     0

Yaraları birlikte sarıyoruz

Türkiye'nin, Dünyanın neresinde olursa olsun Acıları Paylaştıkça azaltmak için varını yoğunu vermekten çekinmeyen Yozgat halkı üzerine düşeni yine yaptı. Yozgat Valiliği, Yozgat Belediye Başkanlığı koordinesinde oluşturulan kampanya için yardım toplama merkezleri oluşturuldu. Yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 il'i vuran depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için yardım merkezlerine akın eden vatandaşların da destekleri ile hazırlanan koliler gün boyu tasnif edildikten sonra bölgeye gidecek tırlara yerleştirildi. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen yola çıkan tırlardan ilki bölgeye ulaşırken, ikincisi de dualarla uğurlandı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor