Ak Yönetim şekillendi

Okuduğunuz haber
YAPILANDIRMADA FIRSAT SÜRÜYOR
Anasayfa   /    Güncel    /    Yapılandırmada fırsat sürüyor

Yapılandırmada fırsat sürüyor

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, 1 Şubat tarihinde sona erecek olan borçları yapılandırma fırsatının iyi değerlendirilmesini istedi.

GÜNCEL      20 Ocak 2021 - 15:54     0

Yapılandırmada fırsat sürüyor

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında başlatılan vergi borcu yapılandırma işlemlerinin 1 Şubat 2021 tarihine kadar devam ettiğini hatırlattı.

Emlak-çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, harcamalara katılım payları, su borçları ve kira borcu olan vatandaşların borçlarının yapılandırıldığını söyleyen Başkan Yardımcısı Murat Tanışman,  “Servislerimizde yapılandırma için müracaat eden vatandaşlarımızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hakikaten bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım. Şu anda belediyemize başvurular oldukça yoğun. Bu yapılanma bina, işyeri, arsa arazi gibi belediyemize emlak borcu olan arkadaşlarımızın borcu. Vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmaması lazım. Bu yapılandırma faiz ve cezayı tamamen kaldırıyor. Lütfen belediyeye başvurarak borçlarınızla ilgili kalan süreyi iyi değerlendirerek yapılandırma fırsatını kaçırmayın. Hükümetimize bu güzel desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor