Gülşen Hoca adaylık yolunda

Okuduğunuz haber
YAĞIŞLI HAVA YOLDA

Seçmen listeleri askıda

Anasayfa   /    Güncel    /    Yağışlı hava yolda

Yağışlı hava yolda

Türkiye yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisine giriyor. Çarşamba gününden itibaren etkili olması beklenilen yağışlara karşı tedbir alınması istendi.

GÜNCEL      20 Mart 2023 - 16:31     0

Yağışlı hava yolda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yeni bir yağışlı havanın etkisine girileceği, bu çerçevede yağmur, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olabileceği göz önüne alınarak gereken tedbirlerin alınması istendi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nden yapılan uyarıda, Türkiye üzerinde etkili olan yağışlı sistemin bugünden itibaren ülkeyi terk edeceği, ancak 22 Mart’tan itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girileceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Hava sıcaklıklarının, tüm yurtta mevsim normalleri civarında ve yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, çarşamba gününden itibaren yağış alan yerlerde azalıp mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düşeceği ifade edilen uyarıda, “Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, güney ve iç kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması, çarşamba günü; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’de perşembe günü; tüm yurtta beklenen yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor