MHP çıkarma yapacak

Okuduğunuz haber
YAĞIŞLA ŞOK OLDUK!

Durdurun şu zamları!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yağışla şok olduk!

Yağışla şok olduk!

Son yılların en yağışlı Haziran ayının yaşandığı Yozgat'ta dün kısa süreli ancak şiddetli yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi.

GÜNCEL      22 Haziran 2022 - 21:50     0

Yağışla şok olduk!

Son yılların en yağışlı Haziran ayını geçiren ve son iki gündür çok uzun sürmese de öğleden sonra yağan yağmura teslim olan Yozgat’ta özellikle dün yarım saat süren yağış hayatı durma noktasına getirdi. Özellikle ulaşımı vuran, vatandaşların hareket etmesini engelleyen yağış altyapı konusundaki eksikliklerimizi bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Yozgat’ta dün öğleden sonra başlayan ve oldukça etkili olan yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi.

TRAFİK FELÇ OLDU

Son yılların en yağışlı yaz aylarını geçiren ve neredeyse her iki güne bir yağış alan Yozgat’ta dün insanlar bir anda şaşkına döndü. Saat 16.15 sıralarında başlayan ve 20 dakika bile  sürmeyen yağmur şiddetini gittikçe arttırdı. Mazgalları tıkayan, cadde ve sokaklarda taşkınlara neden olan ve araç geçişlerini neredeyse imkansız kılan yağış nedeniyle vatandaşlar sığınacak yer bulmakta zorlandı. Yağış sürdüğü sırada açıkta kalan birçok vatandaş kısa sürede sırılsıklam oldu.

ALTYAPI EKSİKLİĞİMİZ TESCİLLİ

Zaman zaman etkili yağışların olduğu Yozgat’ta kurumların da, halkın da bu konuda hiçbir hazırlığının bulunmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Belediye’nin yaptığı çalışmaların beklenilen sonuçları vermemesi, sıkıntılı bölgelerde gereken önlemleri almaması ve esnafın da daha önceki yaşanılan kötü tecrübelerden ders çıkartmaması, alışık olduğumuz görüntüleri az da olsa bizlere yaşattı.

İYİLEŞTİRME KAÇINILMAZ

Son iki gündür etkili olan ancak çok büyük sıkıntılar yaşatmasa da kanalizasyonları tıkayan, dükkanların suyla dolmasına neden olan yağışların vereceği sıkıntıların en aza indirilmesi için tedbirlerin alınması kaçınılmaz olarak nitelendirildi. Yağmur suyu projesinin beklentileri karşılamaktan uzak kalması, Yozgat Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde başlayacak olan altyapı projesini daha bir anlamlı kılıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor