Albay'dan Atatürk çıkışı

Okuduğunuz haber
VARİLDEN CESET ÇIKTI

En güzel hediye ağaç!

Anasayfa   /    Güncel    /    Varilden ceset çıktı

Varilden ceset çıktı

Yaklaşık 5 gündür kayıp olan ve tüm çabalara rağmen bulunamayan şahsın cansız bedeni preslenmiş halde araziye atılan metal varil içerisinden çıktı.

GÜNCEL      21 Mart 2019 - 20:03     0

Varilden ceset çıktı

Yaklaşık 5 gündür kayıp olan ve tüm çabalara rağmen bulunamayan şahsın cansız bedeni preslenmiş halde araziye atılan metal varil içerisinden çıktı. Kent merkezine 3 kilometre uzaklıkta Kabaktepe mevkiinde şüpheli varil ihbarını değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri varil üzerine inceleme yaptı. Preslenmiş halde bulunan varilde kan izlerini tespit eden ekipler, Cumhuriyet savcısının izniyle varilin açılması için itfaiye ve AFAD ekiplerinden yardım istedi. Emniyet ekipleri, ilk belirlemelere göre kısmi olarak varil içerisinde erkek cesedi olduğunu tespit etti. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından varil, AFAD, İtfaiye ve polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı. Varilin açılması ve cesedin kimlik tespitinin yapılması için Yozgat Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor