Yozgat valisi değişti

Okuduğunuz haber
VALİ ÇAKIR KIZAĞA ÇEKİLDİ!

Rehavete yer yok!

Anasayfa   /    Güncel    /    Vali Çakır kızağa çekildi!

Vali Çakır kızağa çekildi!

Ankara / Çankaya Kaymakamı iken, 27 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Yozgat Valisi olarak atanan Vali Kadir Çakır, yeni kararname ile bir anlamda kızağa çekildi.

GÜNCEL      10 Haziran 2020 - 01:59     0

Vali Çakır kızağa çekildi!

Ankara / Çankaya Kaymakamı iken, 27 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Yozgat Valisi olarak atanan Vali Kadir Çakır, yeni kararname ile bir anlamda kızağa çekildi. Göreve geldiği günden itibaren özellikle halkla sıcak ilişkiler kurmaya çalışan ancak STK başkanları tarafından zaman zaman eleştirilse de bu kamuoyuna pek yansımayan Çakır’ın yeni kararname ile Mülkiye Müfettişliğine atanması kızağa çekildi yorumlarına neden oldu. İlk Valilik görevini yaptığı Yozgat’tan daha büyük bir il’e tayin beklerken kısa denebilecek bir sürede Mülkiye Müfettişliğine atanan Vali Çakır’a ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor