Şampiyonlar Yozgat'a geliyor

Okuduğunuz haber
ÜNİVERSİTEDE ŞENLİK ZAMANI

Yozgatspor'a moral

Anasayfa   /    Güncel    /    Üniversitede şenlik zamanı

Üniversitede şenlik zamanı

Kurulduğu günden itibaren sosyal ve kültürel birçok etkinliğe imza atan Bozok Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen Bahar Şenlikleri başladı.

GÜNCEL      29 Nisan 2019 - 20:35     0

Üniversitede şenlik zamanı

Üniversitede şenlik zamanı

Bozok Üniversitesi 12. Bahar Şenliği etkinlikleri Kentpark önünden bisikletli bayrak yürüyüşü ile başladı. Yimpaş Alışveriş ve Kültür Merkezi önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar kortej yürüyüşü ile devam eden şenlikler vasıtasıyla öğrencilerin moral depolamasının yanı sıra Üniversite ile şehrin bütünleşmesi amaçlanıyor.

Kurulduğu günden itibaren sosyal ve kültürel birçok etkinliğe imza atan Bozok Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen Bahar Şenlikleri başladı.

BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Bozok Üniversitesi tarafından bu yıl 12’incisi gerçekleştirilen kutlama etkinliklerine Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, Baro Başkanı Av. Mehmet Şimşek,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Fuat Köksal,  fakülte dekanları, daire müdürleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HIZLA BÜYÜYOR GELİŞİYORUZ

Bahar Şenliği’nin açılış programında konuşan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey,  Yozgat Bozok Üniversitesi’nin tarihi itibariyle ülkedeki en genç üniversitelerden biri olduğunu söyleyerek “Genç bir üniversite olmamıza rağmen hızla büyüyen, özellikle ilimizin ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunacak bilim insanları yetiştirme konusunda önemli adımlar atan bir üniversite olarak bundan sonraki yıllarda da inşallah hem yaptığımız etkinliklerle hem de bilimsel çalışmalarla ülkemize ve şehrimize önemli katkılar sunmaya devam edeceğiz.

Üniversite gençliği bütün ülkelerin geleceği olan nesildir. Hayatın her alanında kendi bilimsel çalışmaları başta olmak üzere başarılı olmak ve dünyadaki paydaşlarıyla yarışacak düzeyde yetişmiş olmaları çok önemlidir. Biz de Yozgat Bozok Üniversitesi olarak gençliğimizi kendi alanlarında bireysel olarak yeterlilik bakımından iyi yetiştirmek, vatan ve millet sevgisi açısından bakınca da her ferdi, bu vatan için faydalı birey olarak yetiştirmek üzere büyük bir çalışma ve çaba içerisindeyiz. Bunları yaparken elbette ilimizle birlikte hareket etmek ve ilimizin katkısını almak ve yaptığımız çalışmalarda da şehrimize katkımızın olması da önemli hedeflerimiz arasındadır. Bu nedenle her yıl Bahar Şenliklerimizi ilimizin meydanında yapmayı bir alışkanlık haline getirdik. Bundan sonraki yıllarda da şenliklerimiz meydanda yapılacak” dedi.

RENKLİ AÇILIŞ

Etkinlik, şenlik meşalesinin yakılması halk oyunları gösterisi, Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından işaret dili ile şarkı söyleme, kick box spor gösterisi sahnelenerek Ellama müzik grubu tarafından Karadeniz türküleri seslendirildi. Bahar Şenliği açılış töreni 12. Spor Şenlikleri müsabakalarında dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarının verilmesi ile sona erdi.

u yıl 12.’si düzenlenen Bahar Şenliklerimiz Erdoğan Akdağ Kampüsü’nde yapılan çok sayıda sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle 3 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor