Gökbilimciden tam isabet!

Okuduğunuz haber
UMKE EKİBİ DEPREM YOLUNDA

Can kaybı artıyor

Anasayfa   /    Güncel    /    UMKE ekibi deprem yolunda

UMKE ekibi deprem yolunda

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de yoğun bir şekilde hissedilen deprem sonrasında Yozgat İl Sağlık Müdürlüğünden 2 UMKE aracı 10 personelle beraber bölgeye destek amaçlı sevk edildi.

GÜNCEL      06 Subat 2023 - 14:40     0

UMKE ekibi deprem yolunda

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de yoğun bir şekilde hissedilen deprem sonrasında Yozgat İl Sağlık Müdürlüğünden 2 UMKE aracı 10 personelle beraber bölgeye destek amaçlı sevk edildi. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre: "UMKE EKİBİMİZ GAZİANTEP YOLLARINDA Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de yoğun bir şekilde hissedilen deprem sonrasında ilimizden 2 UMKE aracı 10 personelimizle beraber Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü emrinde görevlendirilerek, bölgeye destek amaçlı sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor