Herkesin vekili olacağım!

Okuduğunuz haber
ÜLKÜCÜLER YEMİNLİ

Stadyum hayal kırıklığı!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÜLKÜCÜLER YEMİNLİ

ÜLKÜCÜLER YEMİNLİ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekilliği aday adaylarının tamamı tanıtım toplantısında şer odaklarına mesaj göndermeyi ihmal etmedi, ülkenin birlik ve bütünlüğüne dikkat çekildi.

SİYASET      01 Nisan 2023 - 17:30     0

ÜLKÜCÜLER YEMİNLİ

ÜLKÜMÜZ ÜLKEMİZ!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığını açıklayan isimlerin tanıtımı büyük bir katılımla ve coşkuyla yapıldı. Vatan ve Millet sevdalarını, kazansalar da kazanmasalar da asla kaybetmeyecek olmanın şuuruyla ve beraberlik içerisinde hareket eden aday adaylarının tamamı ülkemizi bölmeye çalışanlara mesaj gönderdiler.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerine iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi’nin en önemli kalelerinden biri olan Yozgat’ta milletvekili aday adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

MHP ADAY TANITIM

TOPLANTISI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Devlet ve Milletiyle Herşeyden önce Türkiye’ sloganı ile Sedefler Düğün Salonunda gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısına MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, partililer büyük ilgi gösterdi. Ramazan ayı olması nedeniyle konuşmaların kısa tutulduğu tanıtım toplantısı İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’nun yaptığı konuşma ile başladı. il genelinde aday adaylığı için genel merkeze 24 başvurunun yapıldığını belirten Irgatoğlu, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi Allah'ın izniyle 2023'te lider ülke Türkiye olacak ve cumhurbaşkanımız açık ara farkla seçilecek, Milliyetçi Hareket Partisi de mecliste en üst düzeyde temsil edilecek. En büyük hedef ve gayretimiz budur” dedi.

HERŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE

MHP Yozgat Milletvekili ve önümüzdeki dönem yapılacak seçimler öncesinde de aday adaylığını açıklayan Ethem Sedef, seçimlerin ülke için önemine değindi. ‘Devlet ve Milletiyle Herşeyden önce Türkiye’  diyerek Vatan ve Millet sevgilerini her zaman olduğu gibi gösterdiklerini belirten Sedef, “MHP, kutlu otağımız, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emaneti, Türklüğün yılmaz sesi ve son kalesidir. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet için, Türkiye'nin bekası için MHP kaçınılmaz bir gerekliliktir. MHP, Türk milletinin aydınlık geleceğinin teminatıdır. Büyük Türk tarihine yeni zaferler katmak ve hayalini kurduğumuz güçlü Türkiye'nin imarı için MHP diyoruz. Bu idealler toplamında kayıtsız şartsız öncelikle milli gereklilikle ortaya çıkan sonrasında ise gönül birlikteliğine dönüşen Cumhur İttifakı'nı vurgulamak istiyorum. Cumhuriyetin yüzüncü yılında lider ülke vizyonunu hep beraber başaracağız. Durmayacağız, yorulmayacağız ve asla pes etmeyeceğiz. Cumhuriyet tarihinde en önemli seçimi olacağına inandığımızı bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Türk halkı da Yozgat halkı da kirli oyunlara izin vermeyecek ve vatan ve milleti için –gereğini yapacaktır” dedi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği, aday adaylarının konuşmalarının sık sık alkışlarla kesildiği tanıtım toplantısının ardından kutlu yolculuğa kendilerini adayan isimlerin toplu fotoğraf çekimi sonrasında aday tanıtım toplantısı sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor