Seçimden seçime Kayalar!

Okuduğunuz haber
ÜLKÜCÜLER HESAP YAPMAZ

Erhan Özel'i kaybettik

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ülkücüler hesap yapmaz

Ülkücüler hesap yapmaz

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala önemli mesajlar verdi. Ülkücülerin vatan millet söz konusu olduğu zaman hiçbir zaman hesap yapmadığını ve yapmayacağını belirten Sedef, “Yozgat insanı, terör sevicileri ve koltuk sevdalılarını bir kefeye koyuyor; vatan sevdalılarını, Türkiye’nin güvenliği, istikrarı ve yükselişinden yana olanları başka bir kefeye koyuyor. Çok şükür Yozgat halkı kararını verdi ve bu terör sevicileri istemiyor, reddediyor” dedi.” dedi.

SİYASET      09 Mayis 2023 - 22:24     0

Ülkücüler hesap yapmaz

 

 

 

 

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Ülkücülerin vatan millet söz konusu olduğu zaman hiçbir zaman hesap yapmadığını ve yapmayacağını söyledi. Sedef, “Ülkemiz yedi düvelle mücadele verirken biz ülkücüler hiçbir hesap yapmadan vatanımızı milletimizi bayrağımızı ezanımızın yanında olduk Türk Milliyetçisiyiz dedik ve Milliyetçisi olduğumuz bu millet için nasıl daha önce şehitler verdik canımızı kanımızı ortaya koyduysak yine bugün aynı azim ve kararlılıkla yolumuza milletimizden aldığımız güçle devam ediyoruz ve inşallah 14 Mayıs’tan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili adayı Ethem Sedef, seçime kısa bir süre kala çok önemli mesajlar verdi.

DURUŞUMUZU BOZMADIK

Ülkücülerin vatan millet söz konusu olduğu zaman hiçbir zaman hesap yapmadığını belirten MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Ülkemiz ateş çemberinden geçiyor ve kısa tarihimizde birçok konuyu Türkiye adeta bir kurtuluş savaşı mücadelesi verir gibi birçok meseleyi de o şekilde aynı mücadele ruhu ile Allaha şükürler olsun ki Türk milletinin duruşu o vadelerden bizi kolayca çıkmamızı ve Türkiye Cumhuriyeti devletini dimdik sağlam bir şekilde nasıl ayakta durduğunu da tüm dünyaya göstermiş oldu. Bu ülkenin gelişmesini istemeyenlerin nerede durduğunu vatandaşlarımızın çok iyi gördüğünü gittiğimiz her yerde bu konuya gösterdikleri hassasiyetten anlamak zor olmuyor. Kirli hesaplar yaparak masalar kuranlara karşı “Önce Vatan’ diyerek gösteren Ülkücüler derdi koltuk olanlarla asla aynı kefeye konulamayacağı ispat götürmez bir gerçektir” dedi.

DERDİMİZ KOLTUK DEĞİL

14 Mayıs seçimlerinin ülkenin geleceği açısından önemine değinen Sedef, şöyle konuştu: “Yozgat’ımız şirin ama şirin olduğu kadarıyla Ülkeye hainlik yapmayı planlayanlar karşısında dik duruşu ile Bozok Yaylasının yiğit evlatları ünvanı ile Milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir millettir. Allah’a hamd olsun ki Yozgatlı olmaktan hep gurur duydum. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler milletimizin geleceği ve devletimizin bekası için bugüne kadar yapılan seçimlerden çok farklı olacaktır. Aziz hemşerilerim; Özellikle vurgulamak isterim ki Türkiye üzerine bir kumar oynanmaktadır. Bizler Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs’ta bu kumar masasını siz vatan ve millet sevdalısı hemşerilerim ve büyük Türk Milletinin engin feraseti ile sandığa gömeceğiz. İnşallah yüce Rabbimin yardımı ve sizlerin destekleriyle, 15 Mayıs sabahı büyük ve güçlü Türkiye emin adımlar ile kızıl elmasına yürüyecektir.

BAŞBUĞ’UN EMANETİNE SAHİP ÇIKIN

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde hepinizin sandığa giderek mührünüzü Ülkücü şehtilerimiz ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in manevi mirası Üç Hilalin üzerine vurarak kederde, tasada sizinle bir ömür bir arada yaşayan kardeşinize vekaletinizi  bir kez daha vermenizi istiyorum. Unutulmamalıdır ki; Vereceğiniz her bir oy Türkiye yüzyılına vuracağınız mühür olacaktır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor