Yozgat nereye gidiyor!

Okuduğunuz haber
UÇAR DA TEMSİLCİLİĞE ADAY

Kayıp çocuklar aranıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Uçar da Temsilciliğe aday

Uçar da Temsilciliğe aday

Yozgat Futbol İl Temsilciliği adaylığını açıklayan ikinci isim Mazhar Uçar oldu. Birçok amatör takımda forma giyen, halen Yozgat SHÇEK Spor Kulübünde Yöneticilik yapan Uçar, İl Temsilcisi olması durumunda yapacağı projelerini sıraladı. Uçar, “Hiç kimsenin adamı veya tarafı olmadan Yozgat’ta sporun gelişmesi için gerekli olan mücadeleyi vermek istiyorum” dedi.

SPOR      13 Agustos 2021 - 17:16     0

Uçar da Temsilciliğe aday

Yozgat Futbol İl Temsilciliği adaylığını açıklayan ikinci isim Mazhar Uçar oldu. Birçok amatör takımda forma giyen, halen Yozgat SHÇEK Spor Kulübünde Yöneticilik yapan Uçar, İl Temsilcisi olması durumunda yapacağı projelerini sıraladı. Uçar, “Hiç kimsenin adamı veya tarafı olmadan Yozgat’ta sporun gelişmesi için gerekli olan mücadeleyi vermek istiyorum” dedi.

Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç’un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından adaylar birer birer ortaya çıkmayı başladı. Futbol İl Temsilcisi Yardımcılığını üstlenen Alpaslan Demir’in ardından halen Yozgat SHÇEK Spor Kulübünde Yöneticilik yapan Uçar da sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama ile resmen aday olduğunu duyurdu.

FUTBOLUN İÇİNDEN GELİYORUM

Futbolun içinden geldiğini, birçok takımda futbol oynadığını ve halen Yozgat SHÇEK Spor Kulübünde Yöneticilik yaptığını belirten Uçar, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:  “Ben Masar Uçar  02.06.1980 Yozgat doğumluyum, Yozgat merkezde yaşamaktayım ve Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde 20 yılı aşkındır Memur olarak görev yapmaktayım.

 Spor ile çocukluk yaşta; Yozgat SHÇEK Spor ile tanıştım. Kulübümüzün her yaş kategorisinde futbol oynadım, Daha sonra PTT Spor, Yozgat Spor gibi birçok takımda amatör futbol oynadım ve halen Yozgat SHÇEK Spor Kulübünde Yöneticilik yapmaktayım ve hiçbir zaman spor ve spordan uzak kalmadım. 

Yozgat Amatörüne gönül vermiş değerli Kulüp Başkanlarım, çok kıymetli Yönetici arkadaşlar ve saygıdeğer hocalarım. Öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Bildiğiniz üzere ülkemizin ve tüm dünyanın covid 19 salgınıyla mücadele ettiği bu süreçte başta amatör futbol olmak üzere maalesef zor zamanlar geçirmekteyiz, Bu süreçte liglerin oynanamaması herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzmektedir. Umarım en kısa zamanda tekrar sahalara dönmek nasip olur.

Değerli Başkanlarım sevgili Yönetici arkadaşlar; TFF – Türkiye Futbol Federasyonu (Yozgat İl Temsilciliği) seçimleri 2 (iki) yılda bir, bir önceki sezon resmi müsabakalara (faaliyetlere) katılım sağlayan Kulüplerin katılımı ile yapılır.

28 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak TFF – Türkiye Futbol Federasyonu (Yozgat İl Temsilciliği)’ne sizlerden biri olarak bu KUTSAL göreve talip ve adayım,  Bizde Kulüp olarak sizler gibi yaşadığımız sıkıntılar, adaletsizlik, güvensizlik hallerinin ortadan kalkması yeni bir vizyon ve enerji katmak için, kulüplerimizin daha fazla hak ettiği hizmet olması için, her platformda eşit bir şekilde temsil edilmeniz için TFF – Türkiye Futbol Federasyonu (Yozgat İl Temsilciliği)’ne aday ve seçilmem sonunda bütün kulüplere eşit derecede yakın olacağıma iş ve sosyal hayattaki tecrübeme dayanarak sizlere söz veriyorum.

Hiç kimsenin adamı veya tarafı olmadan Yozgat’ta sporun gelişmesi için gerekli olan mücadeleyi vermek istiyorum. Bu süreçte ben değil biz diyebilmek için hakkaniyetli dürüst ve herkese aynı yakınlıkta samimi bir çalışma ortamında ulaşılabilir doğru bilgi yalansız riyasız senci benci olmadan kural ve kaideler çerçevesinde amatör spora ve Yozgat’ta amatör futbola kalıcı eserler bırakmak için varım

Her açıdan yenilikçi bir hizmet anlayışıyla çıkmış olduğum bu yolda Allah beni hak yolundan, doğruluktan ve dürüstlükten ayırmadan sizlere hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Bu vesile ile siz çok kıymetli Başkanlarım ve Yöneticilerimin desteklerini bekliyor, Aday olan ve olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Ayrıca daha önce TFF – Türkiye Futbol Federasyonu (Yozgat İl Temsilciliği) yapmış Sayın Şeref İBİŞ, Mehmet KARAKOÇ’a yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı şahsım ve tüm spor camiası adına şükranlarımız iletirim.

Siz değerli Başkanlarım ve Yöneticilerimin teveccüh edilmem durumunda kısa, orta ve uzun vadeli projelerim şunlardır.

1. Her ilde bulunan Amatör Spor Evi yapılması için bütün paydaşlar ve ilgili kurumlar ile koordineli çalışacağım.

2. Antrenman sahaların çoğaltılması için ilgili kurumlar ile koordineli çalışacağım.

3. Amatör Futbolun maç yapacağı sahaların yapılması için ilgili kurumlar ile koordineli çalışacağım.

4. Kulüplerimizin Kurumsal kimliğine kavuşması için Avrupa Birliği projelerinden faydalanılması için projeler geliştirilecektir.

5. Kulüplerimizin hizmet binası için başta Belediyemiz ve ilgili kurumlar ile koordineli çalışarak yer sağlanacak.

6. Kulüplerimizin spor malzeme temini için ilgili kurumlar ile koordineli çalışacağım.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor