Okullara kar tatili

Okuduğunuz haber
TÜRKİYE'Yİ DEPREM VURDU

Kızılay'dan kan bağışı çağrısı

Anasayfa   /    Güncel    /    Türkiye'yi deprem vurdu

Türkiye'yi deprem vurdu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Yozgat Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. En büyüğü 6.6 olmak üzere 34 artçı deprem meydana geldi.

GÜNCEL      06 Subat 2023 - 07:27     0

Türkiye'yi deprem vurdu

Türkiye Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremle büyük bir acıyı da beraberinde yaşadı. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. 10 ilde yıkıma neden olan deprem nedeniyle binalar yıkılırken, göcük altında kalan vatandaşlar sosyal medyadan yardım çağırısında bulundular. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay.'da ciddi yıkıma neden olan deprem Yozgat'ta da ciddi şekilde hissedildi. Deprem sonucu ise birçok ilden kötü haberler gelmeye başladı. Halen ölü ve yaralı sayısı net olarak bilinmese de, son dakika AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre 7 ilde 76 kişi hayatını kaybetti, 440 kişi yaralandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor