En hüzünlü bayram!

Okuduğunuz haber
TÜRKİYE O'NU İZLİYOR!

Belediyeler sınıfı geçti

Anasayfa   /    Sağlık    /    Türkiye O'nu izliyor!

Türkiye O'nu izliyor!

TBMM Onur Ödüllü Bilim Adamı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji BD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Demirer, koronavirüs günlerinde televizyon programlarının aranılan ismi oldu.

SAĞLIK      23 Mayis 2020 - 19:03     0

Türkiye O'nu izliyor!

TBMM Onur Ödüllü Bilim Adamı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji BD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Demirer, televizyon programlarının aranılan ismi oldu. Tüm Dünyayı olduğu gibi ülkemizde de büyük tehdit oluşturan koronavirüs vakasının gündeme çıktığı günden bu tarafa özellikle tedavi yöntemleri ve alınacak önlemleri birçok televizyon kanalında katıldığı programlarda izleyenlere anlatan Prof. Demirer’in üzerinde durduğu İmmun Plazma tedavisinin başarılı olması da en çok dikkat çeken ayrıntıların başında geldi.

Koronavirüsle ilgili televizyon kanallarında yapılan programlarda birbirinden değerli bilim adamları görüşlerini anlatırken Prof. Dr. Taner Demirer’in en gözde isimler arasında yer alması Yozgat açısından da önemli bir gurur kaynağı oldu.

DEMİRER GÖZDE

İSİM OLDU

Çin’in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyayla birlikte ülkemizi de görülmeye başlamasından sonra ülkenin gündemi tamamen Covid-19 oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı öğretim üyesi, Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji uzmanı hemşerimiz Prof. Dr. Taner Demirer ise ulusal televizyonların izleyici kitlelerine hazırlayıp sunduğu Koronavirüs programlarının seçkin ve en popüler konuk bilim adamları arasında yer aldı.

MİLYONLARCA

KİŞİ İZLİYOR

A.Ü.Tıp fakültesindeki görevinin yanı sıra  Avrupa ve Türkiye Bilimler akademisi asli üyesi  ve  TÜBA Kanser Çalışma Grubu Başkanı olan  Prof.Dr.Demirer’in Haber Türk, CNN Türk, TRT World, Haber Global,TGRT, A Haber ve diğer bazı ulusal Televizyonlarının  düzenlendiği açık oturumlarına canlı yayın konuğu olarak katılarak Koronavirüsle ilgili dile getirdiği düşünce, öneri ve tavsiyeleri milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izleniyor.

BAYRAMA DİKKAT!

Hemşerimiz Prof.Dr.Taner Demirer’in programlarda yaptığı açıklamalarda önemli hem de  dikkat çeken çarpıcı açıklamalarda bulunan Prof.Demirer, Türkiye’nin alınan tedbirlerin faydalarını bayram sonrasında göreceğimize dikkat çekerek, şunları söyledi:  “Hem Sağlık  Bakanlığımız, hem de Singapur Üniversitesi verileri göz önüne alındığında Kovid19 vakalarının yüzde 98’nin tedavi edilip yok edileceği dönem Mayıs sonuna yani bayram dönemine denk geliyor. Türkiye’de Koronanın son durumu bence şöyle gözüküyor.. İyileşenlerin sayısı testi pozitif çıkanların sayısını geçti, yani çan eğrisinin sağ tarafındayız.Tedbirlere uyarsak eğer buradan hızla aşağı inip Mayıs sonu gibi dibi göreceğiz. Yani vakalarımızın %98’ i iyileşmiş olacak. Bu dönem tam bayram dönemine denk geliyor. Rehavete kapılıp tedbirleri elden bırakmamak gerekiyor. Yani bayramda sanal bayramlaşacağız, sosyal mesafeyi korumaya devam edeceğiz. El sıkmak, öpüşmek tokalaşmak yok.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor