En güzel makam milletin gönlüdür!

Okuduğunuz haber
TURHALSPOR'DA İSYAN

Köse'ye büyük destek

Anasayfa   /    Spor    /    Turhalspor'da isyan

Turhalspor'da isyan

Turhalsporlu 11 oyuncu 6 aylık alacaklarının ödenmeyeceğinin açıklanması üzerine şehri terk etti.

SPOR      27 Mart 2019 - 20:26     0

Turhalspor'da isyan

Yozgatspor’un seçim sonrasında karşı karşıya geleceği rakibi Turhalspor’da oyuncular alacaklarının ödenmemesi üzerine tam anlamıyla isyan etti. Yönetimin duruma müdahale etmek yerine istifa ederek takımı bilinmez bir sona sürüklemesine büyük tepki gösteren oyunculardan 11 tanesi şehri terk etti.

Kendilerine yapılması gereken 6 aylık alacaklarının ödenmeyeceğinin açıklanması üzerine şehri terk ettiklerini belirten futbolcular, 6 aydır alacaklarının ödenmeyeceğinin açıklaması üzerine futbolcular kulüp tesislerinden ayrıldı.

Futbolcular, “Kulüp Başkanı Feridun Özçelik ve Yönetiminin futbolcunun hakkı olan ve 6 aydır beklediği paraları ödemek yerine istifa etmeleri bu duruma kayıtsız kalıp Turhalspor’un lig düşmesine göz yummaları, Turhalspor'u sahipsiz bırakmaları ve şehrin tek takımını bu hale getirmeleri yüzünden tüm takım ayrılmış bulunmaktayız” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor