Ankara'ya sahip çıkmak gerek!

Okuduğunuz haber
TÜGVA YAĞMUR'LA DEVAM

Çamlık'ta futbol şöleni

Anasayfa   /    Güncel    /    TÜGVA Yağmur'la devam

TÜGVA Yağmur'la devam

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yozgat 3. Olağan Genel Kurulu Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı. Mevcut Başkan Ömer Yağmur TÜGVA 3 Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

GÜNCEL      18 Haziran 2021 - 17:49     0

TÜGVA Yağmur'la devam

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yozgat 3. Olağan Genel Kurulu Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı. Mevcut Başkan Ömer Yağmur TÜGVA 3.Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Olağan Genel Kurul toplantısına; TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, STK temsilcileri, bazı daire müdürleri ile TÜGVA üyeleri katıldı.
TÜGVA Yozgat Şubesi Başkanı Ömer Yağmur, yaptığı açılış konuşmasında gençliğin önemine vurgu yaparak, gençliğin elinden tutulması ve sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Yağmur, “ Gelin hep birlikte geleceğimize sahip çıkalım, gençlerimizin elinden tutalım. Şu an bu salonda üstadın tam da dediği gibi “Gözümde ne cennet sevdası ne cehennem korkusu. Yaptığım her şey Allah rızasını kazanmak içindir.” diyen bir gençlik teşkilatı var. Gecesiyle gündüzüyle Acaba bu şehrin gençlerinin yanlış yollara meyletmesini engellemek için ne yapabiliriz diye düşünen ve bunu eyleme dönüştüren bir gençlik teşkilatı var. Kimsenin bir şeyler yapmasını beklemeden, öne atılan inisiyatif alarak çalışan bir gençlik teşkilatı var. Yaşama sevdası ile değil yaşatma sevdası ile yanan bir gençlik teşkilatı var. Elhamdülillah bu şehrin bir TÜGVA’sı var.
Dünyanın İslam’la savaştığı ve İslam’ı hedef tahtasına koyduğu bu zaman diliminde, bu şehrin iman işçileri olan, 21. Yüzyılın dava adamları olmaya niyetlenen, bu davanın bir hamalı, işçisi olan. Kendisini bu yürüyüşün bir neferi, bir askeri olarak kabul eden; diriltmek için çalışan, uyandırmak için çalışan, yaşatmak için çalışan, benim olmadığım yerde kimse yoktur diyen bir gençlik teşkilatı var.”diye konuştu.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’de gerek şahsi gerekse kurumsal olarak her zaman TÜGVA’nın yanında olduklarını belirtti.

TÜGVA GELECEĞİN UMUDU
Başkan Köse, “TÜGVA Milli ve manevi değerleri önceleyen vatanına milletine devletine dinine diyanetine ezanına ve Kuran’ına hayırlı hizmetler eden nesiller yetiştirmek için kurulmuş bir vakıf. Allah’a hamd olsun ki geleceğe için umut veren ve gelecekte inşallah hem devlet başkanlarımızı hem dini yöneticilerimizi hem de sosyal alanda ticaret alanda yetişecek bir teşkilatın toplantısındayız biz özellikle Ömer Yağmur başkanımdan şunu rica ediyorum herhangi bir şekilde bizlere ihtiyaç duyduğu zaman şahsi veya kurumsal olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Bizim sizin gibi nesillere veya sizin gibi nesiller yetiştirecek insanlara ihtiyacımız var. TÜGVA’nın Yozgat’ta kuruluşunda görev yapan Kazım Emiroğlu Şimşek daha sonrasında Muhammet Recai Büyüksoy’a ve sonrasında Ahmet Yasin Yılmaz’a şahsım ve şehrim adına da teşekkür ediyorum.”dedi.
GÜÇLÜ GENÇLİK

GÜÇLÜ GENÇLİK DEMEKTİR

Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ da yaptığı konuşmada gençliğin önemine değinerek, gençliğin iyi olması ile devletin daha güçlü olacağını ifade etti.
Bozdağ, “Gençlik bizim her şeyimiz sadece bugün değil yarınımız ve yarınlarımız Türkiye’mizin geleceği ailelerimizin geleceği ilimizin geleceği gençleri iyi olanın gelecekleri daha iyi olur. Devlet daha güçlü olur millet daha müreffeh olur bizler buna yürekten inanıyoruz. Eğer bir millet kendi evlatlarını kendinden daha iyi yetiştirir onları geleceğe hazırlarsa o milleti hiçbir başka milletin halt etmesi geçmesi mümkün değildir. Onun için tüm milletler gençlerine büyük önem veriyor. Türkiye’de Ak Parti iktidarı döneminde de bizim birinci önceliğimiz gençlerimizin daha iyi yetiştirmeleri daha donanımlı olmaları ve hem oldukları illeri ilçeleri hem de Türkiye’mizi bizden daha iyi omuzlayıp geleceği taşımalarıdır. Türkiye’de büyük reformları birlikte hayat geçirdik en büyük reformlar gençlerle ilgili hiç şüpheniz olmasın üniversiteleri Türkiye’nin her bir iline götürülmesi olmuştur tarihi bir andır belki Türk tarihinde kırılma noktalarının en başında her ilde en az bir üniversite kurulma projesinin Ak Parti iktidarı döneminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirilmiş olmasıdır. Bugün illerimizin tamamı birer bilim yuvasıyla aydınlanmaktadır. Bazı büyük illerde hem özel hem de devlet üniversitelerinin sayısı birden daha fazla oldu. 2002’de 72 olan üniversite sayısı gelinen noktada tam 208’e çıkmıştır bu bizim gençlere verdiğimiz değeri en son göstergelerinden bir tanesidir” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor