STK'lar bağımsız olmalı

Okuduğunuz haber
TÜGVA'DA SEFERBERLİK!

Erdemir muhtarları dinledi

Anasayfa   /    Güncel    /    TÜGVA'DA seferberlik!

TÜGVA'DA seferberlik!

TÜGVA'nın yeni yerinde bir an önce faaliyetlerine başlaması için Başkan Recai Büyüksoy seferberlik ilan etti.

GÜNCEL      28 Aralik 2018 - 20:42     0

TÜGVA'DA seferberlik!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın başkanı Recai Büyüksoy, son dönemlerde yaptığı başarılı çalışmaların yanına bir de seferberliği ekledi. Vakfın yeni adresinde eksiksiz bir şekilde hizmet vermesi için gece gündüz demeden çalışan, taşınma işlerine ailesini, işyeri çalışanlarını ve vakıf üyelerini de dahil ederek bir an önce eksikliklerin giderilmesi için çaba sarf eden Büyüksoy’un fedakarlığı takdir topladı.

Kurulduğu günden itibaren sosyal, kültürel birçok faaliyete imza atan başı boş, kimliğini unutmuş, hedefi ideali olmayan bir gençlik yerine, milli manevi duyguları yüksek, imanlı bir gençliğin neler başarabileceğini kısa zamanda imza atılan faaliyetlerle gösterme fırsatı bulan Büyüksoy, başarının arkasındaki gücün birlik ve beraberlikten geçtiği gerçeğini de herkese göstermiş oldu. Taşınma işlemleri biten TÜGVA Özel İdare İşhanı’nda yakında faaliyetlerine startı verecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor