Talepler masada kalmasın!

Okuduğunuz haber
TUGAY'DA MAÇ KEYFİ BAŞLADI

Gönül siyasetine devam

Anasayfa   /    Spor    /    Tugay'da maç keyfi başladı

Tugay'da maç keyfi başladı

Yozgat’ta halı saha sektörünün tanınan işletmelerinden biri olan Tugay Halı Saha'da maç keyfi başladı.

SPOR      28 Temmuz 2021 - 18:06     0

Tugay'da maç keyfi başladı

Yozgat’ta halı saha sektörünün tanınan işletmelerinden biri olan Tugay Halı Saha sahipleri, kimsenin cesaret edemeyeceği bir yatırıma imza attı. Rekabetin en üst noktaya çıktığı sektörde uzun yıllar Esentepe’de hizmet veren Tugay Halı Saha, sadece halı sahasıyla değil, sosyal alanları ile de maç yapmaya gelen sporseverlere kapılarını açtı. Sarıhacılı köyü çıkışında hizmet vermeye başlayan halı saha ve beraberinde inşa edilen otel, bir türlü iki dağ arasından kurtulma başarısı gösteremeyen Yozgat insanına da hedef gösterecek.

Esentepe’de uzun yıllar halı saha sektöründe boy gösteren, müşterilerine sadece spor yapma imkanı değil, gönüllerince zaman geçirecekleri fırsatları sunan Tugay Halı saha yeniden hizmete başladı.

HALI SAHADAN ÖTESİ

Tugay Halı Saha sahipleri yaptıkları yatırımla önemli bir cesaret örneği de gösterdi. Birçok işveren veya yatırımcı Yozgat dışına adım atmaktan korkarken Tugay Halı Saha sahipleri, hem Yozgat’a yakışır bir halı saha hem de bir otel yatırımı ile Yozgat’ın artık içerisinde bulunduğu çanaktan çıkması gerçeğini gözler önüne serdi.

NEZİH BİR ORTAM

Tugay Halı Saha rekabetin üst noktaya çıktığı halı saha sektöründe varlığını yeniden ortaya koyarken hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı. Müşterilerine nezih bir ortamda maç yapma imkanı sunan, sosyal donatıları ile de göz dolduran Tugay Halı Sahada maç yapmak isteyen sporseverler için servisler de hizmet vermeye başladı. Maç sonrasında soğuk sıcak ikramları ile müşterilerini rahatlatan, aynı zamanda sohbet edip, keyifli anlar geçirmeleri için şark köşesini bile düşünen Tugay Halı Saha sahipleri, sektöre yeni bir bakış açısı getirerek daha şimdiden farklarını ortaya koydular.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor