İlim Yayma Nurdoğan'la devam

Okuduğunuz haber
TSO'YA AÇIK DESTEK

Bulut amatörün yanında

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TSO'ya açık destek

TSO'ya açık destek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Alakoç ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Bakan Bozdağ, "Yozgatlı bir kardeşleri olarak ve Adalet Bakanı olarak ta kendilerinin her daim yardımcısı ve destekçisi olduğumuz bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.

EKONOMİ      16 Ocak 2023 - 17:18     0

TSO'ya açık destek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere geldiği memleketi Yozgat’ta Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bakan Bozdağ, burada yaptığı konuşmada; TSO Başkanı Taylan Alakoç ve yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, Ticaret ve Sanayi Odalarının bulundukları ilin lokomotifi kuruluşlarından bir tanesi olduğunu söyledi.

YOZGATLILARIN BAŞKANI

BİZİM DE BAŞKANIMIZDIR
Yozgatlıların başkanının kendilerinin de başkanı olduğunu söyleyen Bakan Bozdağ, “Yozgat’ımız için son derece önemli bir görevi onlar yüklendiler. Bundan sonra Yozgat’ın sanayi ve ticaret alanında daha güçlü bir şekilde yetişmesi ve  kazanımlarını daha iyi yere taşıması bakımından da önemli bir görev ifa edeceklerdir. Kendilerine başarılar diliyorum. Yozgatlı bir kardeşleri olarak ve Adalet Bakanı olarak ta kendilerinin her daim yardımcısı ve destekçisi olduğumuz bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yozgatlıların başkanı bizim de başkanımızdır. Dolayısıyla her Yozgatlı gibi benim de buna görev süresince yardım etme ve yardımcısı gibi çalışma sorumluluğum vardır.  Bu açıdan da biz görevimiz süresi içerisinde kendisine ve kendi görevi dahilinde her türlü konuda yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Her şey Yozgat için diyoruz, her şey ülke için diyoruz. Ben bu vesile tekrar hayırlı olsun diliyorum.”diye konuştu.

TSO Başkanı Taylan Alakoç’ta Bakan Bozdağ’ın odalarını ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri ile odamızı onurlandırdılar. Üyelerimiz adına da bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor