Atasun kalitesi Yozgat'ta

Okuduğunuz haber
TSO'DAN YİĞİTALP'E CANSUYU

Yeşilay'da hedef gençlik!

Anasayfa   /    Güncel    /    TSO'dan Yiğitalp'e cansuyu

TSO'dan Yiğitalp'e cansuyu

SMA hastası Yiğitalp'e destek olmak için Ticaret Sanayi Odası tarafından Valilik izni ile düzenlenen Mümin Sarıkaya konserine hayırseverler katkıları ile damga vurdu.

GÜNCEL      12 Temmuz 2021 - 17:21     0

TSO'dan Yiğitalp'e cansuyu

SMA hastası Yiğitalp'in tedavisinin yapılması için seferber olan Yozgat halkı, bu işin üstesinden kalkabileceğini, gerekli paranın toplanabileceğini Ticaret Sanayi Odası'nın Valilik izni ile gerçekleştirilen Mümin Sarıkaya konserinde bir kez daha gösterdi. Yaklaşık 4 aydır düzenlenen kampanyalara destek olan, gücü ölçüsünde katkı sağlayan Yozgat insanı, dün bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu ispatladı. Büyük Sinema'da düzenlenen ve bilet sayısının 250 ile sınırlı olduğu, girişlerin bin TL olarak belirlendiği konsere Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, konsere ev sahipliği yapan ve böylesine önemli bir desteğin sağlanmasına vesile olan Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, TSO Yönetim Kurulu üyeleri, STK Başkanları, hayırseverler büyük ilgi gösterdi. Yozgatlı işadamları Hüseyin Eryılmaz'ın ve Hanifi Kızıltaş'ın kesenin ağzını açtığı konserde SMS'ler ve telefonla katılanların desteği dışında 292 bin TL para toplandı. 

Büyük Sinema Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konsere katılan Valimiz Ziya Polat,Yozgat halkının her zaman Yiğit Alp'in yanında olduğunu söyleyerek, minik yavruya Allah'tan acil şifalar diledi.

 

 

 için başlatılan yardım kampanyasına dikkat çekmek, sergilenen ev eşyalarını satarak verilen desteği arttırmak isteyen ailesi harekete geçti. 3 ay sonra Yiğitalp için iş işten geçeceği için tedavisi için gerekli olan parayı Valilik oluru ile başlatılan kampanya kapsamında  belirlenen iban numaralarına yatırabilecekleri gibi yanı sıra PTT önündeki sergide satılan eşyalardan da alarak küçük Yiğitalp’in tedavisine destek olabilecekler.

Şefaatlili hemşerimiz Emre Avşar ve Şeyma Avşar’ın 19 aylık çocukları Yiğitalp’in tedavisi için başlatılan kampanyaya ailesi destek verilmesini bekliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor