Tinel'in yerine Fidan

Okuduğunuz haber
TSO'DAN FİNANS PROTOKOLÜ

Yozgatspor Fidan'a emanet

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TSO'dan finans protokolü

TSO'dan finans protokolü

TSO ile Halkbank arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansman Protokolü İmzalandı. Protokol ile TOBB ile Halkbank arasında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkların giderilmesi amaçlanıyor.

EKONOMİ      07 Ocak 2021 - 17:15     0

TSO'dan finans protokolü

TSO ile Halkbank arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansman Protokolü İmzalandı. Halkbank  Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir ve çalışma arkadaşları Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik’i makamında ziyarette bulundu.Halkbank ile Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansman Protokolü imza altına alındı. Törende konuşan TSO Başkanı Sinan Çelik; "TOBB ile Halkbank arasında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları gidermek üzere hayata geçirilen bu proje üyelerimize nefes aldıracak.Üyelerimizin finansman ihtiyacının karşılanması için bu projenin hayata geçmesinde katkılarını esirgemeyen TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ya ve Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir’e teşekkür ediyoruz. Bu projenin üyelerimize hayırlı olmasını dileriz" dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor