Esnafın suçu ne?

Okuduğunuz haber
TSO'DAN ANLAMLI İKRAM
Anasayfa   /    Güncel    /    TSO'dan anlamlı ikram

TSO'dan anlamlı ikram

Ticaret ve Sanayi Odası, tam kapanma döneminde fedakarca görev yapan emniyet ekiplerine iftar ikramında bulunarak gönül aldı.

GÜNCEL      12 Mayis 2021 - 11:59     0

TSO'dan anlamlı ikram

Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Tokat ve Genel Sekreter Hakan Bektaş, görevi başındaki Emniyet mensuplarını unutmadı. Terminal önünde tam kapanma döneminde denetimlerine mesai mefhumu tanımadan devam eden Emniyet mensuplarına Oda tarafından hazırlanan iftarlık ikramları takdim eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik ve beraberindekiler ayrıca Trafik Haftası’nın hayırlı olması dileklerinde bulunarak gönül aldılar.

Terminal Kavşağı’nda bulunan Polis noktasında görev yapan Emniyet mensuplarının yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutlayan Çelik, yaptığı açıklamada tam kapanma döneminde Emniyet mensuplarının oldukça zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek, “Biz de onların yalnız olmadığını, kutsal görevlerini yaparken gönüllerini almayı uygun gördük. Aynı zamanda Trafik Haftası’nın da öneminin anlaşılması açısından Odamız Yönetim Kurulu olarak görevleri başındaki Polis memurlarımıza küçük de olsa bir ikramda bulunmak istedik. Halkımızdan isteğimiz görevi başındaki Emniyet mensuplarımıza yardımcı olmalarıdır. Çünkü tam kapanma döneminde kurallara ne kadar riayet edersek koranavirüs salgınından kurtulmamız ve normalleşmeye dönmemiz daha kolay olacaktır” dedi. Emniyet mensupları da kendilerini unutmayan TSO Yöneticilerine teşekkür ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor