Göç Meclis gündeminde

Okuduğunuz haber
TSO'YA MODERN KOMPLEKS

Kandil kutlaması

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TSO'ya modern kompleks

TSO'ya modern kompleks

Ticaret Sanayi Odası Yönetiminin 17 aylık içerisinde yaptığı çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Oda Başkanı Sinan Çelik, üyelerine sağladıkları kolaylıkları anlattı, görevleri bitmeden modern bir kompleks bina kazandıracaklarını söyledi.

EKONOMİ      24 Subat 2020 - 20:17     0

TSO'ya modern kompleks

Yozgat Ticaret Sanayi Odası Yönetimi geride kalan 17 ay içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı yaptı. Üyelere sağlanan kolaylıkların yanısıra şehrin ekonomisinin gelişmesi için yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda gelecek için yol haritası da belirlendi. 

Gülhan Karaca Otel ve Restoran’da düzenlenen toplantıya, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, Yönetim Kurulu üyeleri, Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hacı Selvi, yaptığı açılış konuşmasında düzenlemiş oldukları toplantının amacının 2019 yılı Ticaret ve Sanayi Odasının yapmış oldukları faaliyetleri değerlendirmek olduğunu söyledi. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, Ticaret Sanayi Odasında 17 aydır görev yaptıklarını hatırlattı. 17 aylık çalışma dönemi içerisinde Yozgat'ta birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini dile getiren Çelik, ''Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yozgat'taki işletmelerimize 50 milyon civarında bir kredi verilmesine vesile olduk. Ciddi şekilde kredi indirimleri sağlanmasına yardımcı olduk. Bunun dışında kısmet olursa Odamızın fiziki yerleşkesinin bize yakışmadığını ve daha iyi bir yere geçmemiz gerektiğini biliyoruz. Bununla alakalı arsa üzerinde ciddi bir evsel atık ve hafriyat çalışması yaptık. Bu çalışmalarımızı da geçtiğimiz aylarda bitirdik ve bir kaç ay içerisinde de inşaat çalışmalarına başlayacağız. Allah izin verirse de görevimiz bitmeden Yeni Ticaret ve Sanayi Odamızın binasını bitirip yeni bir kompleks kazandıracağız'' dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor