Ak Yönetim toplanıyor

Okuduğunuz haber
TRANSFERLER PAZARTESİ AÇIKLANACAK

Ak Parti'den engellilere sandalye

Anasayfa   /    Spor    /    Transferler Pazartesi açıklanacak

Transferler Pazartesi açıklanacak

Yozgatspor Yönetimi takıma yeni katılan isimleri Pazartesi günü kamuoyuna açıklayacak.

SPOR      15 Ocak 2021 - 16:04     0

Transferler Pazartesi açıklanacak

İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yozgatspor’a yeni katılan ve bazılarının sözleşmesi devam ettiği için henüz kamuoyuna duyurulmayan transferler Pazartesi günü açıklanacak. Kadrosuna çok kaliteli ve kendini ispat etmiş isimleri dahil edemediği takdirde bulunduğu çıkmazdan kurtulması zor gözüken ve ikinci yarının ilk 4 maçını ligde üst sıralara oynayan takımlarla yapacağı için zorlanması beklenilen ekibimizin kimlerle anlaştığı Pazartesi netleşecek. Ancak eğer takıma direkt katkısı olamayacağına inanılan isimler kendilerini bu kısa zaman diliminde gösteremezse o zaman Yönetimin nasıl bir yol haritası izleyeceği de merakla bekleniyor.

Bursa Yıldırımspor’dan 3 oyuncuyla anlaştığı bilinen Kırmızı Siyahlılar’ın özellikle forvet bölgesindeki açığı hangi isimlerle kapatacağı takımın geleceğini belirleme açısından büyük önem taşıyor. 3 forveti ilk yarıda kupa maçları da dahil olmak üzere 19 maçta gol atma başarısı gösteremediği için bu bölgeye alınacak isimlerin mutlak suretle çok tecrübeli isimler olması gerekiyor.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor