Yozgatspor'un grubu belli oluyor

Okuduğunuz haber
TRANSFERLER BAŞLADI

Yozgatspor Üçüncü Grup'ta

Anasayfa   /    Spor    /    Transferler başladı

Transferler başladı

Teknik Direktör sorununu Mehmet Kaya ile anlaşarak çözen Yozgatspor iki eski oyuncusu Nizamettin Akgül ve sol bek Muhammet Mustafa Doğan ile söz keserek transfer defterini açmış oldu.

SPOR      10 Temmuz 2019 - 19:29     0

Transferler başladı

Teknik Direktör sorununu Mehmet Kaya ile anlaşarak çözen Yozgatspor iki eski oyuncusu Nizamettin Akgül ve sol bek Muhammet Mustafa Doğan ile söz keserek transfer defterini açmış oldu. 2016-2017 futbol sezonunda Yozgatspor formasını terleten başarılı sol bek Muhammet Mustafa Doğan kendisini kırmızı siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yozgatspor'u hak ettiği yerlere taşımak adına elliğnden gelen çabayı sarfedeceğini ve Yozgat'ı çok özlediğini söyleyen başarılı oyuncu, "Yozgat ve Yozgatspor'u çok özledim. Geçtiğimiz sezonda transferim gündeme gelmişti ama kısmet olmamıştı. İnşallah sezona en iyi şekilde başlayıp Yozgatspor'un hak ettiği bir yerde sezonu tamamlamak için çalışacağız" dedi.

Yozgatspor 1959 Başkanı Kazım Arslan ise Yozgat veYozgatspor'a yakışan bir kadro kurmak için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini belirterek şu açıklamaları yaptı."Taraftarlarımıza söz verdiğimiz gibi Yozgatspor bu haftayı dolu dolu geçirecek. Transfer listemizde olan oyuncu arkadaşlarımızı davet ederek kadromuza katmaya devam ediyoruz. İnşallah birkaç gün içerisinde transfer çalışmalarımızı sonlandırmış olacağız. Muhammet Mustafa Doğan geçmişte Yozgatspor'a çok büyük katkıları olan bir kardeşimiz. Geçtiğimiz sezonda transferi gündeme gelmişti ancak kısmet olmamıştı. Mustafa'yı tekrar Yozgatspor çatısı altında görmekten memnunuz. Tüm Yozgatspor taraftarına hayırlı olsun."

NİZAMETTİN YENİDEN

Yozgatspor’da geçtiğimiz sezon forma giyen, hem oynadığı futbol hem de attığı gollerle isminden çok bahsettiren Nizamettin Akgül’le de anlaşma sağlandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor