AK Parti sahada

Okuduğunuz haber
TRANSFER LİSTESİ HAZIR!

İlk kamp Yozgat'ta

Anasayfa   /    Spor    /    Transfer listesi hazır!

Transfer listesi hazır!

Yozgatspor Teknik Direktörü Polat Özkan, gidecek ve alınmasını düşündüğü isimlerin bulunduğu listeyi Yönetime sunacak. Yönetim mali konulardaki sıkıntıyı çözmesi durumunda takıma en az 6 yeni isimin katılması bekleniyor.

SPOR      30 Aralik 2021 - 11:30     0

Transfer listesi hazır!

Yozgatspor Teknik Direktörü Polat Özkan, transferde yanlış yapma gibi bir lükslerinin bulunmadığını söyledi. Takımdan bazı isimlerin gideceğini ve bu listeyi Yönetime sunacaklarını belirten Özkan, “Transferde doğru isimleri bulmak gerçekten çok önemli. Direkt takıma katkı yapacak, bulunduğumuz konumdan uzaklaşmamıza yardımcı olacak isimleri belirleme konusunda iyi bir yol izleyerek ikinci yarıya başlamak istiyoruz” dedi.

Yozgatspor’un kadrosuna devre arasında dahil edilecek oyuncuların belirlenmesi konusunda Teknik ekip izleyeceği yolu büyük ölçüde belirledi.

DOĞRU İSİMLERİ

BULMAK ZORUNDAYIZ

Ligin ilk yarısı bitmeden kadroya dahil edecekleri isimleri belirlemeye başladıklarını, gönderileceklerin listesinin de büyük ölçüde belli olduğunu belirten hatırlatan Özkan, bu konuda yanlışa düşmek istemediklerini ifade etti. Futbolda risk faktörünün çok yüksek olduğunu ifade eden bu konuda birçok tecrübe yaşadıklarını belirten Özkan, Yönetimle yaptıkları durum değerlendirmesinin ardından alınması düşünülen isimlerle bir bir görüşmeye başlayacaklarını ifade ederek, “Kimse merak etmesin takıma çok büyük katkı yapacak isimlerle büyük ölçüde anlaşacağız” dedi.

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Kadroya dahil edilecek isimleri genel olarak belirlediklerini, ancak şu an için kamuoyuna açıklamanın yanlış olacağını belirten Özkan şöyle konuştu: “Ligin ikinci yarısı için 5-6 transferin şart olduğuna vurgu yapan Özkan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü, ‘’Başkanımıza da vereceğimiz bir raporumuz var, rapor hazırladık ekip olarak söylediğimiz 5-6 transfer yapılır ve iyi bir Antalya kampı olursa bu takım sonuna kadar şampiyonluğa oynayacaktır, şampiyonluğun büyük favorisidir. Dediklerimiz olmazsa şampiyonluk için oynayacağız sahaya savaşmak için çıkacağız ama Play-aut sıkıntısı var. Bu sene 3 takım olduğu için ilimizin diğer takımları bizim üzerimizde bitirirse Play-Aut’la karşı karşıya kalabiliriz. Böyle problemler var, tabi ki bizim hedefimiz daima üst ama futbolunda gerçekleri var. Rakibiniz kamp yapıyor, rakibiniz 6-7 tane nokta transfer yapıyor, alttan gelen diğer Yozgat takımları takımlarının yetersiz olduğunu görüyor 6-7 transfer yapıyor, siz hiçbir transfer yapmıyorsunuz kamp yapmıyorsunuz ve ikinci yarı çıkıyorsunuz, hedefimiz şampiyonluk diyorsunuz bu biraz inandırıcı olmaz. Buna kimse inanmaz futbolun doğrularını konuşuyorum burada. Başkan Kazım Arslan’ın ne kadar fedakar olduğunu biliyorum bu noktalarda maddi anlamda yalnız kaldığını da biliyorum, elinden geldiğince imkanlar çerçevesinde her şeyin en iyisini de yaptığını görüyorum. Bizzat şahidim ben bu olaylara ama şehir olarak ta bir bütünleşip herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini düşünüyorum, bu takıma en az 5-6 tane transfer yapılması ve Antalya kampının kesinlikle yapılıp fikstür avantajını da kullanarak şampiyonluğa oynanmasını düşünüyorum.’’

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor