Rektörlük yarışı

Okuduğunuz haber
TOKİ YOLUNDA KAZA

Atıksu ne zaman taşınacak

Anasayfa   /    Güncel    /    TOKİ yolunda kaza

TOKİ yolunda kaza

Sarıhacılı köyü güzergahında teslimatları yapılan TOKİ konutları yoluna beklenilen çözümün henüz üretilmemesi nedeniyle korkulan oldu. İki aracın çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.

GÜNCEL      22 Aralik 2022 - 17:50     0

TOKİ yolunda kaza

Yozgat Sarıhacılı arasına yapılan ve teslimatları biten TOKİ konutlarının ana yolla olan sıkıntılı bağlantısının görülmemesi ve ölüme davetiye çıkartan görüntüsü ilk kazaya neden oldu. TOKİ konutlarından Ankara istikametine dönüş yapmak için yola çıkan sürücünün kullandığı araca Yozgat istikametinden gelen aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Sürücü hatasından kaynaklansa da mevcut yolun iptal edilmesi, alternatif bir güzergah verilmesi konusu dile getirilse de henüz çözüm olmaması nedeniyle ortaya çıkan tablo mahalle halkının yüreğini ağzına getirdi. Kazayı haber alır almaz ana yol bir süreliğine trafiğe kapatılırken, kazada biri ağır olmak üzere yaralanan kişiler bölgeye gelen 112 Acil ambulansı ile en yakın hastaneye götürülerek tedavi altına alındılar.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor