Kız Meslek tarih oluyor

Okuduğunuz haber
TOKİ'DE TESLİM EYLÜL'DE

Büyük Zafer coşkusu

Anasayfa   /    Güncel    /    TOKİ'de teslim Eylül'de

TOKİ'de teslim Eylül'de

Gazetemizin 'TOKİ Bilmecesi' başlıklı haberi sonrasında konuyla ilgili açıklamayı yapan Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, evlerin hak sahiplerine 15 Eylül'den itibaren teslim edilmeye başlayacağını söyledi.

GÜNCEL      28 Agustos 2022 - 15:31     0

TOKİ'de teslim Eylül'de

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Gazetemizin 26 Ağustos günü manşetinde yer alan ‘TOKİ Bilmecesi’ haberi üzerine açıklama yaptı. Yozgat gündemini meşgul eden Toki konutlarının hak sahiplerine teslimi hususuna açıklık getiren Başer, Ankara yolu üzerinde inşaatı tamamlanan ve çevre düzenlemesi süren 643 dairelik TOKİ konutlarının 15 Eylül’den itibaren hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. 

Gazetemizin 26 Ağustos günü manşetine taşıdığı ‘TOKİ Bilcemesi’ başlıklı haberi gündem oldu. Hak sahiplerinin yaşadığı sıkıntıların çözümü için yaşadıkları sorunların dile getirildiği habere cevap konuyla en fazla ilgilenen AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’den geldi.

BAŞER GÖNÜLLERE SU SERPTİ

TOKİ konutlarında incelemede bulunan ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başer, AK Parti iktidarıyla Yozgat'ın dört bir köşesinin modern TOKİ konutlarıyla donatıldığını belirtti. 

Başer, Yozgat merkez ve ilçelerinde çok sayıda TOKİ konutunun yapıldığını, vatandaşa teslim edildiğini ifade ederek, "Kent merkezi Mutafoğlu Mahallesi 2. mıntıkada içerisinde sosyal donatıları, ticaret merkezi, cami ve okulun yer aldığı 451'i 2+1 konut, 192'si de 3+1 olmak üzere 643 konutun inşaatı tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmaları kalan eksikler tamamlanıyor. İnşallah eylül ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek" dedi. 

KARAYOLLARI KAVŞAK YAPACAK

E-88 karayolunda konutlara geçişi sağlamak için kavşak planlandığını aktaran Başer, "Karayolları Genel Müdürümüz ile görüştük, inşallah yakın zamanda da burada bir kavşak çalışması başlayacak. TOKİ yaptığı konutlara ilimizin yapılaşmasına büyük katkı sunmaktadır, bundan sonra da sunacaktır. Bu konutların yapılmasında her zaman Yozgat'ımıza büyük destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

İncelemede Başer'e Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özel, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor