Ak Parti'den suç duyurusu

Okuduğunuz haber
TİNEL'İN YERİNE FİDAN

TSO'dan finans protokolü

Anasayfa   /    Spor    /    Tinel'in yerine Fidan

Tinel'in yerine Fidan

Yozgatspor'un yeni teknik direktörünün Memduh Fidan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak taraftar henüz bu isim gelmeden de endişelerini dile getirmeye başladı. Sezon başındaki korkuları gerçek çıkan taraftarın Fidan konusundaki yaklaşımları da doğru çıkarsa Yozgatspor'un ligde kalması imkansızlaşır.

SPOR      07 Ocak 2021 - 17:02     0

Tinel'in yerine Fidan

İlk yarıyı ligin son sırasında bitiren ve ligden düşme korkusunu iliklerine kadar yaşayan Yozgatspor’da Yönetim Nihat Tinel’den boşalan teknik adamlık görevi için daha önce henüz kamp döneminde yolların ayrıldığı Memduh Fidan’a ibreyi çevirdi. Dün yapılan ilk görüşmenin ardından prensip anlaşmasına varılan ve akşam Yönetimle masaya oturması beklenilen Fidan’la büyük ölçüde anlaşmaya varılacağı öğrenildi.

Yozgatspor Yönetimi 2017-2018 sezonunun başında anlaşmaya vardığı ancak oyuncularla Afyon kampında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle göndermek durumunda kaldığı Memduh Fidan’la yeniden anlaşmaya varmaya hazırlanıyor.

TİNEL’İN YERİNİ DOLDURACAK

Ligin ilk yarısını 12 puanla son sırada kapatan ve düşme korkusun iliklerine karşı hisseden Yozgatspor’da Teknik Direktör Nihat Tinel’den boşalan göreve Memduh Fidan’ın getirilmesi büyük ihtimalle kesinleşti. Yönetimin bugün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı öğrenilen Fidan’ın kariyerinin beklentilerin altında olması akıllarda soru işareti bıraktı. Nokta transferler yapılmaması, ilk haftalarda seri galibiyetler alınmaması halinde düşmesine kesin gözüyle bakılan Yozgatspor’a Fidan’ın nasıl bir katkı vereceği yönündeki endişelerin gerçek çıkmaması camianın en büyük beklentisi olarak ortaya çıkıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor