Akın DELEGEYE güveniyor

Okuduğunuz haber
TEŞKİLATTA NURDOĞAN ETKİSİ

YOSİAD'tan tam destek

Anasayfa   /    Siyaset    /    Teşkilatta Nurdoğan etkisi

Teşkilatta Nurdoğan etkisi

Ak Parti milletvekili aday adaylarından Nurullah Nurdoğan’ın başvurusu sırasında olsun ilçelere yaptığı ziyaretlerde olsun gördüğü ilgi, hem Genel Merkez hem de teşkilatlar bazında büyük yankı uyandırdı.

SİYASET      24 Mart 2023 - 20:13     0

Teşkilatta Nurdoğan etkisi

 

 

 

Ak Parti milletvekili aday adaylarından Nurullah Nurdoğan’ın başvurusu sırasında olsun ilçelere yaptığı ziyaretlerde olsun gördüğü ilgi, hem Genel Merkez hem de teşkilatlar bazında büyük yankı uyandırdı. Son yıllarda neredeyse tüm ilçelerde yapılan toplantılara katılan, partililerle dirsek temasında bulunan ve gittiği her yerde teveccüh gören Nurdoğan’a tabandan gelen bu desteğin listeye girmesine zemin hazırlaması bekleniyor.

Ak Parti’de oldukça zorlu geçmesi beklenilen milletvekilliği yarışının en güçlü isimlerinden biri olan Nurullah Nurdoğan, Teşkilatlar bazında da büyük destek görüyor.

DURMAK YOK YOLA DEVAM DEDİ

KAZANMAYA ÇOK YAKLAŞTI

Ak Parti’de ki macerası eskilere dayanan, özelikle Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan bölgelerindeki partililerin büyük desteğini arkasına alan, son yıllarda Belediye Başkan adaylığı, milletvekili, il başkanlığı adaylıklarına karşılık bulamasa da asla küsmeyen ve hizmetine ara vermeden devam eden, çıtasını hep yükselten, her yıl üstüne koyarak çalışmalarının karşılığını alma yolunda adımlar atan Nurdoğan’ın ne kadar doğru adımlar attığı kısa süre içerisinde net bir şekilde görüldü.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Genel Merkezin yeni yüzler araması, mevcut milletvekillerine artık şans verilmeyeceğine yönelik genel eğilim, Nurullah Nurdoğan başta olmak üzere uzun süredir çaba sarf eden isimleri de heyecanlandırdı. İskender Minar, Serhat Akın, Gülşen İtik gibi isimlerle listeye girme yarışına girmesi beklenilen Nurdoğan’ın teşkilat ziyaretlerinde gördüğü ilgi dikkat çekti.

GENEL MERKEZ NE KARAR VERECEK?

Ak Parti İl Başkanlığına gelişinde, basın açıklamasını yapması sırasında Teşkilatların desteğini arkasına alan, konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Nurdoğan’a gösterilen bu teveccühün Genel Merkez’de nasıl bir yankı uyandıracağı ise merak konusu oldu. Tabanın sesini pek dinlemeyen, teşkilat temayül yoklamalarının aksine bilindik isimlerle yola devam etme eğilimi gösteren Genel Merkez’in bu kez tabanla, halkla barışık ve oldukça hassas bir seçim öncesinde tercihini Nurdoğan gibi isimlerden yana kullanması bekleniyor. Eğer Nurdoğan ve diğer isimler teşkilat temayül yoklaması ve diğer yoklamalarda da aynı desteği görürse bu kez listeye girmesi muhtemel isimler arasına girecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor