Tinel UEFA lisansını aldı

Okuduğunuz haber
TERZİLER ŞAHİN DEDİ

Yozgat'ın gururları bir arada

Anasayfa   /    Güncel    /    Terziler Şahin dedi

Terziler Şahin dedi

Yozgat Terziler Odası Başkanlığı seçimlerini Selahattin Şahin rakibi Abdurrahman İçme lle girdiği yarışı kazanarak aldı.

GÜNCEL      09 Subat 2022 - 20:13     0

Terziler Şahin dedi

Yozgat Terziler Odası Başkanlığı seçimleri iki listenin çekişmesine sahne oldu. Son iki dönemdir oldukça büyük emekler veren ve bu kez kazanmasına kesin gözüyle bakılan Abdurrahman İçme ile yaklaşık 40 yıldır mesleği sürdüren Selahattin Şahin’in çekişmesinden Şahin’in listesi galip çıktı. Şahin 103 oy alarak Terziler Odası’nın yeni başkanı olurken Abdurrahman İçme 89 oy alarak yarıyı kaybetti.

Seçimlerin ardından kendisine destek veren vermeyen tüm üyelere teşekkür eden Selahattin Şahin, “Üyelerimizin sıkıntılarını, beklentilerini karşılamak için bundan sonraki süreçte Yönetim Kurulu üyelerimiz ve üyelerimizle birlikte hareket ederek görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Seçimler öncesinde görevi uzun yıllar yürüten Mehmet Gönül adaylığını açıklamamış ve başkanlığı bırakacağını ifade etmişti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor