İntihara teşebbüsü polis önledi

Okuduğunuz haber
TENİS KULÜBÜ'NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Hentboldeki gururumuz oldular

Anasayfa   /    Spor    /    Tenis Kulübü'nde bayrak değişimi

Tenis Kulübü'nde bayrak değişimi

Yozgat Tenis Kulübü üyeleri seçimli genel kurul için Bozok Üniversitesi sosyal tesislerinde 07.06.2021 Pazartesi günü bir araya geldiler. Kurucu başkan Oktay Çoban  2019 yılındaki İlk genel kuruldan beri başkanlığını yaptığı kulübün yönetim kurulu başkanlığını, Hakan Keles başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna devretti.

SPOR      08 Haziran 2021 - 11:30     0

Tenis Kulübü'nde bayrak değişimi

Yozgat Tenis Kulübü üyeleri seçimli genel kurul için Bozok Üniversitesi sosyal tesislerinde 07.06.2021 Pazartesi günü bir araya geldiler. Kurucu başkan Oktay Çoban  2019 yılındaki İlk genel kuruldan beri başkanlığını yaptığı kulübün yönetim kurulu başkanlığını, Hakan Keles başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna devretti. Üyelerinin büyük ilgi gösterdiği kulüp genel kurulu Yozgat Bozok üniversitesi sosyal tesislerinde saat 17:00 da başladı. Divan kurulu başkanlığını Sedat TUYGUN un yaptığı seçimde kulüp başkanı Oktay Çoban bugüne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında üyeleri bilgilendirdi. Kulübün önünün açılması, daha fazla kitlelere hitap edebilmesi amacıyla yeni bir heyecan gerektiğini düşünerek genel kurul kararı aldıklarını belirtti. Yeni seçilen başkan Hakan Keles: yaptığı konuşmada, tesis sorunu çözüldüğü zaman gençlere, Yozgat halkına tenis sporunu tanıtmak, sevdirmek, tenis sporunu yaygınlaştırmak amacımız olacaktır dedi. İleriki süreçte Yozgat'tan yetişen tenis sporcuları görmek en büyük hedefimiz olacaktır. Kulübün kurumsallaşmasinda emeği geçen önceki yönetim kuruluna teşekkür Eden Hakan Keles bayrağı daha ileri taşımak görevimiz olacaktır. Tesis sorunu önümüzde duran en büyük sorundur. Bu sorunu çözmek için projeler üretip, çözüm yolları bulacağız. Tüm kurumlarla iş birliği yapacağız dedi. konuşmalar sonrasında seçime geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde Hakan Keles yönetimi seçime katılan tüm üyelerin oylarını alarak yeni yönetim kurulu oluştu. Yönetim kurulu şöyle oluştu:Yonetim kurulu asiller: Hakan Keles, Eren Akbuğa, Ugur Gezer, Emine Koçkaya, Mehmet Caniklioğlu, Tekmile Bölükbaşı
Yedekler: Sevim Çimke, Caner İldeş, Erkan Toprak, Ali Şirin Gevher, Oktay Çoban
Disiplin Kurulu: Sedat Tuygun, Mustafa Kolatar, Mustafa Karakoç
Disiplin Kurulu Yedek: Berk Küsbeci, Tuba Çiftçi Küsbeci
Denetleme kurulu asil: Selda Yüzer Alsaç, Tansu Uskutoğlu, Ayşen Caniklioğlu Denetleme Yedek: Yunus Arıkan, Can Meşe

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor