Esnaf ilaç alamıyor!

Okuduğunuz haber
TEMMUZ'DA CANAVAR OLUYORUZ!

Yerköy'e modern mezbahane

Anasayfa   /    Güncel    /    Temmuz'da canavar oluyoruz!

Temmuz'da canavar oluyoruz!

Trafik kazalarının en fazla yaşandığı aylardan olan Temmuz'da sıcaklıkların artıyor olması, yurtdışından geleceklerle birlikte oluşacak yoğunluk şimdiden endişeye neden oluyor.

GÜNCEL      01 Temmuz 2021 - 15:08     0

Temmuz'da canavar oluyoruz!

Yaşanılan aşırı sıcaklıklar ve yollardaki yoğunluk, yaz aylarında trafik canavarının iştahını kabartıyor. Ölümlü kazalar sıralamasında Ağustos ayının ardından gelen Temmuz ayında meydana gelen trafik kazalarında istenmeyen tabloların ortaya çıkması, yine milyarlarca liralık hasarın meydana gelmesi bu konudaki hassasiyetimizi arttırma gerekliliğini ortaya koydu.

Yapılan tüm uyarı ve alınan tedbirlere rağmen daha önceki yıllarda Temmuz aylarında yaşanılan trafik kazalarının diğer ayları geride bıraktığı ortaya çıktı.

EN FAZLA KAZA

İKİ AYDA OLUYOR

Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazaları Temmuz ve Ağustos aylarında yoğunluk kazandı. Yapılan tüm uyarı ve alınan tedbirlere rağmen sürücülerin kurallara beklenilen şekilde riayet etmemesi, her ne kadar yolların birçoğu duble olmasına ve pandemi nedeniyle yoğunluk azalmış olmasına rağmen zaman zaman vahim tabloların çıkmasına neden oldu.

YOĞUNLUK KAZALARI TETİKLİYOR

Temmuz ayında ise yollardaki yoğunluğun artması ve aşırı sıcaklıklar kazaları tetikleyen etkenler arasında ilk sırada yer aldı. Gurbetçilerin de 2 sene sonra ülkelerine dönecek olmaları ile birlikte artması muhtemel vahim tabloların bu yıl yaşanmaması için ciddi önlemler alınması gerekecek. Koronavirüs tedbirlerinin hafifletilmesi ile birlikte yollarda yaşanacak yoğunluğun mevcut kazaları arttırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AMAN DİKKAT

Tatilcilerin, yurtdışından gelen ailelerin dönmesi ile birlikte yollarda aşırı derecede bir yığılmanın olabileceğine dikkat çeken Şoförler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, sürücülerin yorgun, uykusuz araç kullanmamalarını, hatalı sollama ve sürat yapmamalarını istedi. Trafik kurallarına uymanın insan hayatının korunmasındaki önemine dikkat çeken Bakıcı, bu dönemde sürücüleri daha duyarlı olmaya davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor