Saat 21.00'de balkonlardayız!

Okuduğunuz haber
TEMİZLİKTE ÖRNEK OLDULAR

Bakan'dan Yozgat paylaşımı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Temizlikte örnek oldular

Temizlikte örnek oldular

Yozgat Belediyesi'nin başlattığı 'Yozgat'ı Birlikte Temizliyoruz' kampanyasına Lima Çamlık Evleri yöneticileri aktif destek verdi.

GÜNCEL      22 Mart 2020 - 16:19     0

Temizlikte örnek oldular

Yozgat Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün itibariyle başlattığı ‘Yozgat’ı birlikte Temizliyoruz’ kampanyasına en dikkat çekici destek Lima Çamlık Evleri A Blok yöneticileri Şükrü Metin ve Uğur Tarikçi’den geldi. Ellerine fırçaları alarak apartmanın merdivenlerini, giriş çıkış kısımlarını köpüklü suyla yıkayıp tertemiz eden yöneticiler temizlik konusunda iyi birer örnek oldular. Tüm dünyanın çok hassas bir dönemden geçtiğini, temizliğin virüsle mücadelede çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Şükrü Metin, “Belediyemiz bir kampanya başlattı merdivenlerimizi ve apartman girişlerimizi köpüklü suyla yıkadık. Herşeyi devletten beklememek gerekir. Bu süreçte herkesin elini taşın altına koyması lazım” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor