Yozgatspor'da planlama sürüyor

Okuduğunuz haber
TEKNİK ADAM KİM OLACAK?

İYİ Parti başkanını arıyor?

Anasayfa   /    Spor    /    Teknik adam kim olacak?

Teknik adam kim olacak?

Yozgatspor'u hedeflerine ulaştıracak teknik adamlar arasında yerel isimler de var. Ancak yönetim isimleri gizli tutmayı doğru buluyor.

SPOR      19 Temmuz 2020 - 14:53     0

Teknik adam kim olacak?

Yozgatspor’da teknik direktörlüğü önümüzdeki sezon kimin yürüteceği merak konusu oldu. Üçüncü Lig’deki ilk yılına Fatih Kavlak’la başlayan ancak yaşanılan bazı tatsızlıklar nedeniyle Tahir Çopur’un yardımcılarından Cemal Çıldır’la sezonu bitiren Yozgatspor’un kime emanet edileceğine yönelik belirsizlik çözülemedi. Koronavirüs vakaları nedeniyle ligin devam edip etmeyeceğine yönelik belirsizliğin çok geç çözümlenmiş olması nedeniyle gelecek sezona yönelik planlamalarını her takım gibi ertelemek durumunda kalan Yozgatspor’u şampiyonluğa taşıyacak isim en kısa zamanda belirlenecek.

Yerel teknik adamlarla da görüşmeler yapan ancak isim vermekten kaçınan Yönetimin daha önce de bir süre görev yapan ancak kamp döneminde yaşanılan bazı talihsizlikler nedeniyle yolların ayrılmak durumunda kalındığı Memduh Fidan ismini de listesine aldığı öğrenildi. Hafta içini yeni teknik adamı belirlemek için yoğun bir şekilde geçirecek yönetimin neredeyse tüm takımları olumsuz etkileyen korona virüs vakaları da göz önüne alınarak kariyerli, kendini ispatlamış ve Yozgatspor’u istediği hedeflere ulaştıracak olan isimle maliyeti en düşük şekilde anlaşması bekleniyor.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor