Yozgat'ın geleceğini inşa ediyoruz

Okuduğunuz haber
'TEK ÇARE SAADET!

BESYO'ya rekor başvuru

Anasayfa   /    Siyaset    /    'Tek Çare Saadet!

'Tek Çare Saadet!

İl Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Demirel, Partilerinin seçimlerdeki iddiasını net bir şekilde ortaya koydu

SİYASET      21 Agustos 2022 - 17:39     0

'Tek Çare Saadet!

Saadet Partisi İl Kongresi’nde güven tazeleyen mevcut başkan Mehmet Demirel, vatandaşın çaresi olarak Partilerini gösterdi. Adil düzenin tek adresinin Saadet Partisi olduğunu belirten Başkan Demirel, “Biz, Saadet Partisi olarak dün farklı bugün konjöktüre göre farklı şekilde politika izlemedik. Her zaman halkımızı önceleyerek, halkımızın menfaatlerine göre hareket ettik. Her zaman da halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi’nin 7’inci İl Olağan Genel kongresi Büyük Sinema Salonu’nda büyük bir katılımla yapıldı.

İL KONGRESİ YAPILDI

Seçim çalışmalarına hız veren Partinin önümüzdeki süreçte neler yapabileceğine yönelik fikirlerin de ortaya çıktığı kongreye Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Genel İdare Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Akkiraz, Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Mehmet Sait Tokgöz, Partinin eski Genel Başkan Yardımcılarından Dr. Kazım Arslan, CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş ve partililer katıldı.

“İKTİDAR DÖNEMİNDEKİ

SON KONGREMİZİ YAPIYORUZ”

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, kongrede yaptığı konuşmada İktidarın ülkeyi yönetemediğini ifade etti. Tüm vatandaşların, kime oy verirse versin tüm vatandaşların başlarının tacı olduğuna dikkat çeken Karaduman şunları söyledi: “Üniversite okuduktan sonra gençlerimiz iş bulamıyorlar. İş bulamadıkları içinde evlenemiyorlar. Biz kimseye mevcut iktidar bize iftira atıyor diye kimseyle kavga etmeden vatandaşlara ne yapabileceğimizi anlatacağız. Biz Saadetliyiz, biz kutuplaştırmayacağız.Hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlarımız bizim başımızın taşıcıdır. Birileri istediği kadar iftira atmaya devam etsin, biz elimizde ve gönlümüzde sevgi olduğunu herkese göstereceğiz. Saadet Partisi olarak herkesle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu inançla tüm insanlarımızı kurtaracağız. Önümüzdeki yıl ya da şu anda yapacağımız kongremiz Ak Parti iktidarı döneminde yapacağımız son kongremiz olacaktır”

DEMİREL: “ÜLKEMİZ AYDINLIĞA

BİZİMLE ÇIKACAK”

Yapılan seçimlere tek liste ile giren ve yeniden güven tazeleyen İl Başkanı Mehmet Demirel ise seçimler öncesinde iddialarını ortaya koydu. Ülkenin içerisinde bulunduğu durumdan kurtulmanın tek adresi olarak Saadet Partisi’ni gösteren İl Başkanı Demirel, “İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için Saadet Partisinin iktidarına ihtiyacımız vardır. Merhum Genel Başkanımız Prof Dr Necmettin Erbakan’ın Başbakanlığı döneminde ekonomi alanındaki başarısı, ülkemize sunduğu katkılar ve adil düzen anlayışı yine o dönemde çiftçiden, esnafa, memurdan işverenlere kadar her kesim için sunduğu katkılar ordadır. Milli ve yerli üretimi, sanayileşmeyi desteklemesi, ekonomimiz üst liglere taşımıştır.

Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu da bu bakımdan Merhum Genel Başkanımız Prof Dr Necmettin Erbakan’ın çizgisinde ülkemizin huzur, refah ve güven ortamına kavuşması için gecesini gündüze katarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Biz, Saadet Partisi olarak dün farklı bugün konjöktüre göre farklı şekilde politika izlemedik. Her zaman halkımızı önceleyerek, halkımızın menfaatlerine göre hareket ettik. Her zaman da halkımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor