Şimdi iş zamanı

Okuduğunuz haber
TATİL DÖNÜŞÜ FACİA!

Yeniden Refah Partisi

Anasayfa   /    Güncel    /    Tatil dönüşü facia!

Tatil dönüşü facia!

Bayram tatilini geçirdikleri Erzincan'dan Ankara'ya dönmek için yola çıkan Asan ailesinin içinde bulunduğu otomobil dereye uçtu anne baba öldü kızları ise ağır yaralandı.

GÜNCEL      09 Haziran 2019 - 20:11     0

Tatil dönüşü facia!

Ramazan Bayramı tatili öncesinde ve sonrasında yaşanılan kazalarda ortaya çıkan tablo yine yürek burktu. Ocakları söndüren, geride gözü yaşlı insanlar bırakan trafik kazalarından biri de Yozgat-Ankara karayolunun 17'nci kilometresinde Başıbüyüklü köyü yakınlarında meydana geldi. Bayram tatilini geçirdikleri Erzincan'dan Ankara'ya dönmek için yola çıkan ailenin içerisinde bulunduğu Oğuz Asan (33) yönetimindeki 34 FD 9713 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu Demirci köprüsünün korkuluklarına çarptı. Korkulukları parçalayan otomobil, yaklaşık 8 metre yükseklikten kuru dere yatağına uçtu. Kazada, otomobilde sıkışan sürücüsü Oğuz Asan (33) ve eşi Ayşe Asan (30) öldü, 4 yaşındaki kızları Zeynep ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Zeynep Asan, ambulansla Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor