Bulut Bayramı kutladı

Okuduğunuz haber
TAŞKIN'DAN BAYRAM TEBRİĞİ

Bakgör Mobilya'dan Bayram tebriği

Anasayfa   /    Güncel    /    Taşkın'dan Bayram tebriği

Taşkın'dan Bayram tebriği

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Necip Taşkın, Mübarek Kurban Bayramı'nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

GÜNCEL      08 Temmuz 2022 - 23:36     0

Taşkın'dan Bayram tebriği

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Kurban Bayramı, milletimiz için bir umut kaynağıdır, dedi. Taşkın yayınladığı yazılı mesajında şunları söyledi: “Kurban bizim için mutluluktur. Milletimizin aciz, yardıma muhtaç kimseler, yakındaki ve uzaktaki akrabalarını ziyaret ederek mutlu olduğu günlerden bir gündür. Kurban Bayramı, sevdiklerimizi yanımızda hissettiğimiz, yüzlerin güldüğü bir gündür.

Kurban Bayramı nedeniyle kesilecek olan mübarek kurbanlarımızdan sevap beklentilerimiz var. Kurban, kimsesiz ve yoksulları sevindirerek maneviyatımızın gıdasını temin edeceğimiz gibi, bizleri Allah ile buluşturacak bir ibadettir. Bu nedenle gönül kilitlerini kırmak gerekir. Küslük ve dargınlıklara son verip, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in buyurduğu gibi davranmak çok önemlidir. Bu bayramın özüne yakışır şekilde kutlanması gerekir. Bu bayram diğerlerinden farklıdır. Allah, rahmetiyle milletimizi sevindirecektir. Gönül kapıları açılacak, birlik ve beraberliğimiz vücut bulacaktır.

 

Kurban Bayramında Müslümanlar arasında kardeşlik oluşur. Sevgiler, gönüllerde birleşir. Yorgun kalpler şenlenir. Allah’ın izniyle sevgi tohumları ekilir. Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman Türkler için kalplerimiz bir olur ve sevgiyle çarpar. Bu mübarek günde kalbimiz onlar için hisseder, onlar için sevinir, onlar için üzülür.

Bu bayram, İslam âleminde hoyratça esen ayrılık rüzgârlarının, akan kanların, kırılan kalplerin, akan gözyaşlarının son bulmasını ümit ediyoruz. Allah, kendisine bağışlanacak olan kurbanların hürmetine inşallah bu dileğimizi kabul eder. Bütün İslam âlemini kuşatan bir sevgi seliyle coşmayı diliyoruz. Barış ve huzurun İslam âlemine hâkim olduğu günlerin geri gelmesini Allah’tan temenni ediyoruz. Sevgiye, huzura, barışa merhaba diyoruz. İslam âlemini birlik, beraberlik, güzellik ve mutluluk kaplasın istiyoruz. Kurban Bayramının özüne yakışır bir şekilde coşku ve sevinçle kutlanmasını diliyoruz.

 

Türkistan’da Suriye’de Irak’ta, Filistin’de MyanmarArakan’da akan Müslüman kanlarının sona ermesini, bu coğrafyada Müslüman Türklerin, dostluk, sevgi, kardeşlik ülküsüyle birlik ve beraberlik içinde yeni bir yaşama kavuşmalarını diliyoruz. Bu coğrafyada yaşayan kardeşlerimizin sofralarında kıtlığın ve yokluğun sona ermesini diliyoruz. Soydaşlarımızın ve diğer Müslüman kardeşlerimizin acılarının, hüzünlerinin, yalnızlık duygularının sona ermesini diliyoruz.

 

Kurban Bayramının bütün Müslüman Türklere barış, huzur ve mutluluk getirmesini, ülkemizin ve yurt dışında yaşayan Müslüman kardeşlerimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor