İşbilir Başkan

Okuduğunuz haber
TAŞERON İŞÇİLER NE OLACAK?

Muhalefete Oktay göndermesi

Anasayfa   /    Güncel    /    Taşeron işçiler ne olacak?

Taşeron işçiler ne olacak?

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, mecliste bu kez de taşeron işçilerin kadro taleplerini gündeme getirdi.

GÜNCEL      09 Mart 2023 - 17:15     0

Taşeron işçiler ne olacak?

Göreve geldiği günden bu tarafa Yozgat'ın sorunlarını Meclis gündemine taşıyan CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, bu kez de mecliste taşeron işçilerin kadro taleplerini gündeme getirdi. Kapsamlı bir çözüm üretilmesinin gerekliliğine değinen Keven, "Tarım Kredi Kooperatiflerinde çalışan taşeron işçiler, Öğretmenevi, Polisevi, Orduevi ve kamu misafirhanelerinde çalışanlar, taşeron şoförler, Karayolları işçileri kadro taleplerini haykırmaya devam ediyor.

Kamudaki bu kesimlerin seslerini duyup bir çözüm üretmeliyiz. İstihdam şekillerinin çok çeşitli olmasından dolayı sorun yumağına dönüşen kamu işçilerinin taleplerine Türkiye Büyük Millet Meclisi kulak vermeli ve kapsamlı bir çözüm ortaya çıkarılmalıdır" dedi. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor