Cinayetlere sessiz kalmayın

Okuduğunuz haber
TARIMIN KALBİ YOZGAT'TA ATACAK

Belediye binası yıkılıyor

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Yozgat Tarım Fuarı açıldı. Çiftçiler Tarım Fuarı’nda teknolojik gelişmeleri yerinde görme şansına sahip olacak

EKONOMİ      05 Eylül 2019 - 21:12     0

Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Yozgat’ın tarım ve hayvancılıktaki potansiyelini ortaya koymak, çiftçilere tarımsal makinaları ve sektördeki gelişmeleri daha yakından göstermek için düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı. Fuarda tarım aletleri ve gıda alanında üretim yapan yaklaşık 200 firma tarım ve hayvancılığa dair birçok ürünü sergileme imkanı buldu. Tarım ve hayvancılık üzerine alet ve ekipmanların ağırlıklı olarak sergilendiği fuarda teknolojik donanımlara sahip beygir gücü yüksek traktörler vatandaşların ilgisini çekti.

Yozgat Fuar Alanındaki 10. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışında gazetecilere açıklama yapan Valimiz Kadir Çakır, fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Çakır, "Fuar hem Yozgat'ın tanıtımı hem yerli üretimin tanıtımı açısından önemli bir organizasyon, emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Açılışın ardından Vali Kadir Çakır, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ali Keven, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, TSO Başkanı Sinan Çelik ve katılımcılar, fuarı gezerek firma yetkililerinden bilgi aldı. Tarım fuarının kapıları ziyaretçilerine 3 gün açık olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor