Rota Ağrı hedef 3 puan

Okuduğunuz haber
TARAFTARIN SABRI KALMADI!

Yozgatspor'un kolu kanadı kırık!

Anasayfa   /    Spor    /    Taraftarın sabrı kalmadı!

Taraftarın sabrı kalmadı!

Yozgatspor taraftarı, takımın kötü gidişatı nedeniyle istifa beklentilerini yüksek sesle dile getirmeye başladı. Ağrıspor maçında alınacak sonuç, takımın yönetim ve teknik ekibinin geleceği açısından da büyük önem taşıyor.

SPOR      27 Kasim 2020 - 16:23     0

Taraftarın sabrı kalmadı!

Yozgatspor taraftarının alınacak kötü bir sonuca artık sabrı kalmadı. Sezon başından itibaren iyi transfer yapılmadığı, şampiyonluk hedefinin yakalanmayacağı ve ligden düşüleceğine yönelik iddiaları geride kalan 10 hafta içerisinde gerçek çıkan, bu nedenle de sürekli olarak Kulüp Başkanı Kazım Arslan’ı ve ekibini istifaya çağıran taraftar, Ağrıspor maçını heyecanla bekliyor. Twıtter’da bile istifayı gündem yapan taraftar, her geçen gün eriyen takımın düze çıkması için seri galibiyetler alınmasının gerekliliğine inanıyor. Böyle gittiği takdirde takımın ligde kalmasının imkansız olduğuna inanan taraftarın, takımın düze çıkması ve beklentileri karşılayacak bir seri yakalaması halinde nasıl bir tavır takınacağı da merak ediliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor