Atatürk'e hakarete sessiz kalınamaz

Okuduğunuz haber
SÜRMELİGAZ'DAN DOLANDIRICILIK UYARISI

Gündem Köy Koleji

Anasayfa   /    Güncel    /    Sürmeligaz'dan dolandırıcılık uyarısı

Sürmeligaz'dan dolandırıcılık uyarısı

Yozgat ve ilçelerine doğalgaz arzını sağlayan Sürmeligaz Şirketi, kombi bakımı yapacağız diyerek  arama yapan ve yüz yüze görüşen kişilere itibar edilmemesini istedi.

GÜNCEL      25 Mart 2022 - 19:10     0

Sürmeligaz'dan dolandırıcılık uyarısı

Yozgat ve ilçelerine doğalgaz arzını sağlayan Sürmeligaz Şirketi, kombi bakımı yapacağız diyerek  arama yapan ve yüz yüze görüşen kişilere itibar edilmemesini istedi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Son günlerde Şirketimizin de adi kullanılarak, ilgisiz kişiler tarafından telefonla (850’li numaralardan) ya da yüz yüze vatandaşlarımıza ulaşan bazı kişilerin kombi bakımı yapılacağı gerekçesiyle para talep ettiği ve bazı vatandaşlarımızın mağdur edildiği bilgisi alınmaktadır. Şirketimizin bu konuda bir yönlendirmesi olmayıp kombi bakımları, cihaz üreticilerinin kataloglarında yer alan önerisi doğrultusunda, vatandaşların yetkili servislerden yapacağı talep doğrultusunda yapılmaktadır. Tamamen dolandırıcılık amacı güdülerek yapılan bu tür uygulamalar konusunda dikkatli olunması, mağdur olunmaması bakımından önem arz etmektedir.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor